I arbetet med att hjälpa dig med din träning och hälsa så har jag inlett ett antal olika samarbeten. Du som anlitar mig får ta del av många förmånliga erbjudanden.

För frågor och kontakter hör av dig till mig

stadium-600x250px
Wahlkvist.se egna träningskläder

Wahlkvist.se samarbetar med Stadium Team Sales och du kan nu köpa dina träningskläder med vår officiella Bootcamp-logga. Du kan även få dina initialer eller ditt namn på. Finns för både dam och herr.

Sortiment och priser hittar du här

Beställ via teamsales.barkarby@stadium.se

cosmopharma-600x250px
Skönhetsprodukter från Cosmopharma

Säljer produkter inom hudvård, makeup och hälsokost. De jobbar enbart med absolut bästa kvalité på råvaror och recept. Jag rekommenderar verkligen deras x3-serie.

10% på varje köp
www.cosmopharma.se/wahlkvist
Rabattkod: ptcamilla10

gavelo-600x250px
Träningskläder från Gavelo

Gavelo erbjuder moderna träningskläder för både män och kvinnor. Genom vårt samarbete så får du hela 10% rabatt på allt i webshopen på gavelo.se. Jag använder själv träningskläder från Gavelo och kan varmt rekommendera dessa.

10% rabatt på allt i webshopen
www.gavelo.se
Rabattkod: camillaw10

 

klinikestetik-600x250px
Estetiska behandlingar

Klinik Estetik står för medicinsk expertis, hög kvalitet och ett engagemang utöver det vanliga. Här möter du dedikerade specialister inom estetiska behandlingar, medicinsk hudvård, laser och plastikkirurgi med lång erfarenhet inom respektive område. Gemensamt för alla deras medarbetare är den höga kunskapsnivån och framförallt det helhjärtade engagemanget i varje kund. Deras yttersta drivkraft handlar om att de vill att människor ska må bra. Både på insidan och utsidan.

www.klinikestetik.se

ciaobella-600x250px
Behandlingar från Ciao Bella Spa & Beauty

De har lång erfarenhet och bred kompetens inom olika områden vilket gör att de möter just dina önskemål. De erbjuder många olika behandlingar till några av Stockholms bästa priser.

20% rabatt på LPG behandlingar
10% rabatt på nytt sett ögonfransförlängning
10% Naglar (Gele & shelllack)
10%  Massage

Kontakta salongen för fler erbjudanden

Barkarbyvägen 42 B, Järfälla
Rabattkod: Wahlkvist.se