Där kom tårarna…Mejlet från en kund.
Jag ville säga att det finns inget under dessa 3 år som jag följt dig på bloggen och som din kund som fått mig att tvivla på din kompetens och inspirationsboozt!
Du är en lika stor inspiration för mig idag, som första dagen jag kom in på din blogg & hemsida.

Du är en ledstjärna genom att ge rätt kunskap, information, grymma program där man verkligen får resultat, inspiration och motiverar oss som kunder till max. Du har öppnat mina ögon och andras ögon och fått oss att se på kost och träning på ett helt annat positivt sett och du har verkligen hjälpt mig.

Jag har fått rutiner i mitt liv jag aldrig trodde att jag skulle klara av.  Jag kan svära på att det finns ingen därute som skulle kunna ha hjälpt mig som du har gjort. Jag är ett levande bevis på att du ger dina kunder din tid,ditt tålamod, att du  lyssnar på dina kunder och ger dem exakt vad dem behöver efter sina förutsättningar.
Jag mår så mycket bättre nu och orkar så mycket mer.

Jag befann mig i en mycket svår situation förut men genom dig hittade jag mig själv. Genom rätt kost & träningsprogram, träningsinställning och förhållningssätt!
Du är en ledstjärna! Så tack Camilla,från hjärtat! Fortsätt i samma riktning och kämpa på med samma personlighetsdrag! Du är en vinnare och det föder vinnare!
Tack älskade fina du!!!!