Kika in den här smarta produkten!

Jag har själv förbokat en och det tycker jag att du också ska göra.Så smart och bättre kan det inte bli. Du förbokar den på https://byshapemeup.se/product/na14-bodyspray/

Världsnyheten Na14 är äntligen här!

En svensktillverkad helt naturlig deodorant utan onaturliga ingredienser som FAKTISKT FUNGERAR. Snäll både mot människan och miljön. Na14 är helt fri från parfym, alkohol, aluminiumsalter, biocider och parabener. Produkten rekommenderas av Astma- och allergiförbundet och Patientföreningen Hyperhidros.

Det finns två produkter:
Na14 Dab-on använder du exempelvis under armarna. Na14 är mycket drygt så dabba på endast en tunn hinna där du brukar svettas.

Har du funderat på att göra en botox-operation? Alltså det medicinska ingreppet man kan göra mot armsvett? Gör inte det, prova först Na14!

Innehåller 50 ml.
Innehållsförteckning: Aqua, Sodium Bicarbonate, Sodium Sulphate, Sodium Carbonate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.

na14-deo-510x600

Na14 Bodyspray (lanseras i januari men går att förbesälla redan nu) kan med fördel användas över hela kroppen och på kläder eller skor som luktar illa. Na14 är mycket drygt så spraya endast en tunn hinna där lukt brukar uppstå. Låt det torka en stund. Prova t.ex. innan du ska träna och upptäck att du faktiskt svettas mindre efteråt och du luktar inte svett!  Spraya Na14 Bodyspray på kroppen varje morgon och om du ska träna eller känner dig svettig. Na14 eliminerar svettlukten direkt.

Innehållsförteckning: Aqua, Sodium Bicarbonate, Sodium Sulphate, Sodium Carbonate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.

Den patentsökta formuleringen har genom tidigare erfarenhet uppvisat att den kan binda olika typer av lukt bl.a. svettlukt. Formuleringen är baserad på en unik kombination av naturligt förekommande oorganiska salter. Dock inga aluminiumsalter.