I april 2019 åker Wahlkvist.se & New Trip tillsammans på träningsresa till fantastiska Rhodos. Du kommer få en kul och tuff träningsvecka med härligt umgänge och mycket skratt.

Resmål: Rhodos

Datum: 21/4-28/4

Ledare: Camilla Wahlkvist, Marie Björkman.

Boka din plats nu och få 500 kr i rabatt. Ange camilla i meddelanderutan.

MER OM RESAN:

Gillar du en aktiv semester så är denna träningsresan perfekt för dig. Ett bra sätt att skapa nya vanor, du lever en hel vecka med kul träning i en skön och avslappnad miljö. Du har inget annat som tar din fokus och energi ifrån dig. Vi bor på ett hotell med hög standard och fin miljö som får oss att verkligen njuta fullt ut av vår vistelse.

Denna resa kommer ge dig massor av träningsglädje,  inspiration & motivation, härlig gruppkänsla, starkt psyke, moral, kämparanda, självförtroende som ger ökad motivation och energi under veckan, men också när du kommer hem. Du behöver inte tänka på alla vardagsmåsten som ska göras, utan bara ha full koncentration på dig själv och ditt välmående. Denna resan är för dig som vill ha kul, komma i form, bli starkare eller bara underhålla kroppen med riktigt bra träning. Filosofin på våra resor är att du som individ har roligare och når bättre resultat om du tränar i en grupp tillsammans med andra. Kompetenta instruktörer som instruerar, stöttar och motiverar dig i ett kul, strukturerat och väl planerat träningsupplägg.

Denna resa kommer ge dig en Träningen sker i form av bootcamp stil ihop med en hel del annat skoj som Grit, Bodycombat, Tabata, m.m.

För dig som är nybliven motionär kommer resan förhoppningsvis bli en kul och tuff kickstart för att fortsätta det hälsosamma livet.

Det är alla typer av människor som är med på våra resor, du kommer som den du är helt enkelt. Oavsett om du är erfaren och eller nybliven motionär så vet vi att du kommer uppskatta denna resa.

Följ med mig och Marie Björkman till en inspirerande träningsresa till Rhodos!

Läs mer om resan på länken nedan.

http://newtrip.se/?page_id=1148

 

Rhodos_1359
Rhodos_1360
Rhodos_1363
Rhodos_1364
Rhodos_1366
Rhodos_1367