I lager.

12 Weeks From Hell TO Heaven

7 500 kr

FROM HELL TO HEAVEN
74 träningsdagar
10 vilodagar
Vågar du anta utmaningen?

Upplägg:

Längd: 12 veckor
Anmälningsavgift: 2 500 kr
Deltagaravgift: 5000 kr
Totalpris: 7500  kr
 Starter 2021: 

- 6/9

- 4/10

(BEGRÄNSAT MED PLATSER)                                                                                                                                                                                                                                   

Sista anmälningsdagen

- En vecka innan start

KOSTSCHEMA FÖR 12 VECKOR
Du får ett kostschema som inkluderar exakt vad du ska äta varje dag under 12 veckor. Kostschemat i original utförande innehåller nötkött, fläskkött, kyckling, fisk, skaldjur och ägg.

TRÄNINGSSCHEMA
Du får ett träningsschema som innehåller 74 träningspass med tydliga instruktioner.

FYSISKA TRÄFFAR
Update mötena sker på Gymmet Wahlkvist.se Vi erbjuder sex fysiska träffar. På dessa träffar går vi igenom programmets upplägg för att tydliggöra programmet i samband med programstart. I samband med Update möten sker vissa tillfällen med en invägning och mätning. Slutträff sker sista veckan på söndagen av programmet. Under denna träff sker en slut-vägning och mätning och vi summerar och utvärderar tillsammans programmet.

ÖVRIGT
Som deltagare i programmet kan du, köpa till PT pass. Så om du funderar på att ta PT-pass under programmets gång för snabbare resultat och hålla motivationen uppe så har du 20% rabatt. Eller om du köper 4 h får du den 5:e på köpet. Du som deltagare har ett individuellt ansvar att vara tydlig med att rapportera till din coach om hur gymträning, konditionsträning och kostschemat fungerar. Detta för att din coach på bästa tänkbara sätt ska kunna hjälpa dig att nå ditt mål. Har du frågor om programmet eller vill veta mer, kontakta oss gärna!

BETALNINGSVILLKOR
Anmälan till programmet är inte komplett förrän anmälningsavgiften är betald anmälningsavgiften kan inte delas upp och betalas inte tillbaka vid eventuella avhopp.
Betalning skall vara oss tillhanda innan uppstart. Fritidsaktiviteter som utförs på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod, är ej berättigade till någon ångerrätt och genererar ingen återbetalning av deltagaravgiften.