I lager.

12 Veckor From Hell TO Heaven – online/distans

7 000 kr

FROM HELL TO HEAVEN
74 träningsdagar
10 vilodagar
Vågar du anta utmaningen?

Upplägg:

Längd: 12 veckor
Anmälningsavgift: 2 500 kr
Deltagaravgift: 4500 kr
Totalpris: 7000  kr

 Starter 2022:

- 3/1

- 7/2

-7/3

-4/4

- 2/5

- 6/6

- 4/7

-1/8

- 5/9

3/10

-7/11

-5/12

(BEGRÄNSAT MED PLATSER)                                                                                                                                                                                                                                       

Sista anmälningsdagen

En vecka innan start 

KOSTSCHEMA FÖR 12 VECKOR
Du får ett kostschema som inkluderar exakt vad du ska äta varje dag under 12 veckor. Kostschemat i original utförande innehåller nötkött, fläskkött, kyckling, fisk, skaldjur och ägg.

TRÄNINGSSCHEMA
Du får ett träningsschema som innehåller 74 träningspass med tydliga instruktioner.

UPPFÖLJNING VARJE VECKA
Varje vecka görs en avstämning där DU rapporterar till mig hur veckan har gått, hur den känts rent fysiskt, mentalt, hur styrkan, vikten förändrats (utifrån ditt mål) och dessutom har du full support via mail och telefon hela veckorna. Vilket betyder att jag besvarar alla dina frågor, kommer med tips och lösningar om vardagen strular ihop sig och du har svårt att klämma in de planerade passen. Varannan vecka mejlar du in bilder på dig själv. Framifrån, bakifrån och ifrån sidan. Så jag ser att din kropp förändras åt det mål du har.

Dippar motivationen så finns jag där med uppmuntrande ord och pushar dig till att fortsätta framåt. Har du aldrig provat distans träning tidigare så bör du för att verkligen se vad en Personlig tränare kan uträtta.

Allting går om man vill!

Som din Online coach  finns jag alltid tillgänglig för dig på telefon eller via mail oavsett var i världen du befinner dig. Låt mig förverkliga dina drömmar med professionell träning och rådgivning av högsta kvalité.

Glöm inte bort ….allting går om man vill!

ÖVRIGT
Som deltagare i programmet kan du, köpa till PT pass. Så om du funderar på att ta PT-pass under programmets gång för snabbare resultat och hålla motivationen uppe så har du 20% rabatt. Eller om du köper 4 h får du den 5:e på köpet. Du som deltagare har ett individuellt ansvar att vara tydlig med att rapportera till din coach om hur gymträning, konditionsträning och kostschemat fungerar. Detta för att jag din coach på bästa tänkbara sätt ska kunna hjälpa dig att nå ditt mål. Har du frågor om programmet eller vill veta mer, kontakta oss gärna!

BETALNINGSVILLKOR
Anmälan till programmet är inte komplett förrän anmälningsavgiften är betald anmälningsavgiften kan inte delas upp och betalas inte tillbaka vid eventuella avhopp.
Betalning skall vara oss tillhanda innan uppstart. Fritidsaktiviteter som utförs på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod, är ej berättigade till någon ångerrätt och genererar ingen återbetalning av deltagaravgiften.

Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler – Vi informerar härmed att ångerrätten inte gäller! 

Säljaren (From hell to heaven) informerar dig härmed om att ångerrätten inte gäller ditt köp. Fritidsaktiviteter som utförs på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod, är ej berättigade till någon ångerrätt och genererar ingen återbetalning av deltagaravgiften.