I lager.

4 Weeks Challenge Online

1 500 kr


Vågar du anta utmaningen?

  • 28 träningsdagar

Upplägg:

Längd: 4 veckor
Pris: 1500 kr

Starter 2021: (BEGRÄNSAT MED PLATSER)

- 29/11

- 6/12

- 13/12 

- 20/12

- 27/12 

Starter 2022: (BEGRÄNSAT MED PLATSER)

- 3/1

- 10/1

- 17/1

- 24/1

- 31/1


Sista anmälningsdagen: 2 dagar innan start


KOSTSCHEMA FÖR 4 VECKOR

Du får ett kostschema som inkluderar exakt vad du ska äta varje dag under 4 veckor. Kostschemat i original utförande innehåller nötkött, fläskkött, kyckling, fisk, skaldjur och ägg.

TRÄNINGSSCHEMA

Du får ett träningsschema som innehåller 28 träningspass.

Uppföljning varje vecka

Varje vecka görs en avstämning där DU rapporterar till mig hur veckan har gått, hur den känts rent fysiskt, mentalt, hur styrkan, vikten förändrats (utifrån ditt mål) och dessutom har du full support via mail och telefon hela veckorna.

Vilket betyder att jag besvarar alla dina frågor, kommer med tips och lösningar om vardagen strular ihop sig och du har svårt att klämma in de planerade passen. Du skickar även bild bilder varje vecka.

Dippar motivationen så finns jag där med uppmuntrande ord och pushar dig till att fortsätta framåt. Har du aldrig provat online träning tidigare så bör du för att verkligen se vad en onlinecoach kan uträtta.

Allting går om man vill!

Som din Online coach finns alltid tillgänglig på telefon eller via mail oavsett var i världen du befinner dig. Låt mig förverkliga dina drömmar med professionell träning och rådgivning av högsta kvalité.18 års erfarenhet! ✅

ÖVRIGT

Som deltagare i programmet kan du, köpa till fettmätning för endast 399 kr. (Ord.pris 699 kr) Du som deltagare har ett individuellt ansvar att vara tydlig med att rapportera om hur gymträning, konditionsträning och kostschemat fungerar. Detta för att jag din coach på bästa tänkbara sätt ska kunna hjälpa dig att nå ditt mål. Har du frågor om programmet eller vill veta mer, kontakta mig gärna! 

ÖVRIGT & BETALNINGSVILLKOR

Du kan dra av PT-Online träning på ditt friskvårdsbidrag från jobbet.

Betalning skall vara oss tillhanda innan uppstart.

Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler – Vi informerar härmed att ångerrätten inte gäller!

Säljaren informerar dig härmed om att ångerrätten inte gäller ditt köp. Fritidsaktiviteter som utförs på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod, är ej berättigade till någon ångerrätt och genererar ingen återbetalning av deltagaravgiften.