I lager.

Collagen + MSM, 300 g

279 kr

Vår kropp innehåller en mycket hög halt kollagen som är i konstant omsättning. Detta kräver närvaro av rätt näringsämnen. Collagen + MSM innehåller inte bara kollagen och det mycket populära ämnet MSM utan även vitamin C som är bevisat att bidra till normal kollagenbildning i huden och broskbildning i leder. Collagen + MSM kommer i form av pulver som löses i vatten. Helt fri från aromer, färgämnen och sötningsmedel.

  • En kombination av kollagen, MSM och vitamin C
  • Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning i huden och broskbildning i leder
  • I form av pulver som ej är sötat, smaksatt eller innehåller färgämnen
  • Hela 60 serveringar per burk

Kollagen förekommer rikligt i vår kropp i nästan alla vävnader. Kollagen förekommer i olika former men det dessa har gemensamt är att det är ett tufft, segt protein som hjälper våra vävnader att hålla rätt form och struktur. Kollagen återfinns i exempelvis huden och skelettet. Kollagen i mat fås endast från animalier då växter använder andra ämnen så som cellulosa för att bibehålla sin struktur.

 

Collagen + MSM innehåller bland annat vitamin C. Detta vitamin har visat sig spela en central roll i underhåll och bildning av kollagen och brosk i såväl huden som våra leder men även i blodkärl och skelettet.

 

Collagen + MSM kombinerar detta med ett hydrolyserat kollagen. Hydrolysering innebär att detta tuffa protein redan är för-spjälkat vilket underlättar fortsatt nedbrytning i tarmen och upptag av kollagenet. Produkten ger även hela 1 250 mg MSM per servering, en ingrediens som numera är mycket populär.

 

Antal doser per förpackning: 60 st.

 

Rekommenderad daglig dos: Blanda 1 skopa (5 g) med 3 dl vatten. Tag en servering dagligen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.