Kalium, 120 caps

134 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Kalium är ett livsnödvändigt mineral som återfinns i hela kroppen och som kroppen använder i hög utsträckning dagligen. Kroppen använder kalium för att nervsystemet och musklerna ska fungera normalt. Kalium från Delta innehåller tre former av kalium i en total dos på 832 mg vilket motsvarar 42 % av DRI.

  • Tre former av kalium: Kaliumklorid, kaliumcitrat, kaliummalat
  • I form av kapslar istället för tabletter
  • En servering ger 42 % av DRI
  • En förpackning räcker i hela 60 dagar

Kalium är ett absolut livsnödvändigt mineral. Kalium används i hög utsträckning av nervsystemet tillsammans med natrium för att nervsystemet ska kunna skapa elektriska impulser och överföra information. Kalium från Delta är en avancerad produkt som kombinerar tre former av kalium, kaliumklorid, kaliumcitrat och kaliummalat.

 

Vid en brist eller obalans i natrium / kalium-förhållandet i kroppen så fungerar inte kroppen normalt. Kalium är nödvändigt för att nervsystemet och även musklerna ska fungera normalt. Samtidigt behövs kalium för att reglera och underhålla ett normalt blodtryck.

 

Med Kalium från delta så får du en avancerad kalium-produkt som sinnrikt kombinerar olika former av kalium tillsammans med en väl avvägd dosering på totalt 832 mg kalium per dosering. Detta motsvarar 42 % av det dagliga rekommenderade intaget. Tag två kapslar dagligen tillsammans med ett glas vatten.

 

Antal doser per förpackning: 60 st.

 

Rekommenderad daglig dos: Tag 2 kapslar per dag. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.