I lager.

L-Carnitine, 90 caps

199 kr

L-Carnitine, ett kosttillskott från Delta Nutrition, innehåller rent L-karnitin och tillhör produktkategorin fettförbränning. L-Carnitine ger 335 mg karnitin per kapsel och 1 005 mg vid full dosering.

  • 335 mg L-karnitin per kapsel
  • 1 005 mg karnitin vid full dosering
  • Kan kombineras med andra produkter från Delta Nutrition

L-Carnitine från Delta Nutrition kommer i smidigt kapselformat där du endast behöver ta en kapsel om dagen, tre gånger om dagen. Tag dina kapslar i samband med måltid. L-Carnitine ingår i produktkategorin fettförbrännare och är numera ett givet kosttillskott för de som samtidigt går på en väl balanserad kost- och träningsplan.

 

Karnitin är en essentiell del i hur kroppen hanterar oxidation av långkedjiga fettsyror. I kroppen sker all oxidation (förbränning) av fettsyror i mitokondrierna. För att detta skall kunna ske så måste fettsyrorna komma in i mitokondrierna. Långkedjiga fettsyror klarar inte av att göra detta utan hjälp och där kliver karnitin in i bilden. Karnitin hjälper till med transporten av dessa fettsyror över mitokondriens membran så att dessa sedan kan ingå i fettsyracykeln.

 

L-Carnitine från Delta kan kombineras med andra produkter från Delta. Vi föreslår att du använder L-Carnitine tillsammans med en väl balanserad kostplan och träning.

 

Antal doser per förpackning: 30 st.

Rekommenderad daglig dos: Tag tre kapslar per dag fördelat över dagen. Tag i samband med måltid. Överskrid ej rekommenderad daglig dos