Multipack+, 120 caps

209 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Utöver protein, kolhydrater och fett så behöver kroppen även ett stort antal vitaminer, mineraler och spårämnen dagligen. Delta Nutrition har därför tagit fram Multipack+ som är en avancerad multivitamin in för dig som tränar hårt. Här finner du inte bara vitaminer och mineraler utan även reds, greens, karnitin, Q10, MSM och mycket mer.

  • Avancerad multivitamin / mineral
  • Med reds, greens, karnitin, Q10, MSM och mycket mer
  • Framtagen för hårt tränande personer
  • 30 dagars förbrukning per förpackning

Hård träning tär på kroppen. Det krävs en hel del energi och även ett flertal näringsämnen för att kroppen ska kunna utföra alla tunga aktiviteter, speciellt för personer som tränar stenhårt och strävar efter att prestera så bra som möjligt. Multipack+ från Delta Nutrition har utvecklats för att täcka det behov av vitaminer och mineraler som atleter och hårt tränande individer har. Detta är inte en vanlig multivitamin utan här finner du även reds, greens, karnitin, Q10, MSM och mycket mer.

 

Multipack+ innehåller samtliga B-vitaminer, det vill säga tiamin, riboflavin, niacin, pantotensyra, vitamin B6, biotin, folsyra och vitamin B12. Samtliga B-vitaminer bidrar till att minska utmattning och trötthet. De olika B-vitaminerna hjälper även till med många andra viktiga funktioner och processer i kroppen, bland annat omsättningen av makronäringsämnen. Vitamin B12 bidrar bland annat till produktionen av röda blodkroppar.

 

Förutom B-vitaminkomplexet innehåller Multipack+ även vitamin A, vitamin D, vitamin C och vitamin E. Dessa bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion. D-vitamin hjälper dig ta upp kalcium, vilket stärker ditt skelett. C-vitamin och E-vitamin är antioxidanter som skyddar dina celler mot oxidativ stress. C-vitamin hjälper dessutom kroppen att öka järnupptaget medan A-vitamin bidrar till normal järnomsättning.

 

Multipack+ innehåller kompletta dagsdoser av andra mineraler, exempelvis koppar, krom, selen och zink. Bland de viktigaste mineralerna ingår magnesium, ett mineral som har en viktig roll i celldelningsprocessen. Som du märker ingår flera viktiga mineraler och vitaminer i detta kosttillskott. Perfekt för dig som vill säkerställa att du får i dig det som din kropp behöver efter den hårda träningen.

 

Antal doser per förpackning: 30 st.

 

Rekommenderad daglig dos: Tag 4 kapslar dagligen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.