ZMA+ Night System, 90 caps

189 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

ZMA-produkter är en stapel i mångas kostillskottschema sedan de introducerades med stormsteg på 90-talet. ZMA-produkter har utvecklats sedan dess och idag kan Delta presentera en långt mer avancerad produkt än de första som kom ut. Här kombineras väl avvägda doser av zink och magnesium med vitamin B6 och D3 i kombination med aminosyran L-teanin.

  • Innehåller magnesium, zink och vitamin B6
  • Berikad med L-teanin och D-vitamin
  • Magnesium bidrar till musklernas och nervsystemets normala funktion
  • Zink bidrar till normala testosteronnivåer i blodet

Idag är ZMA lika mycket ett grundläggande kosttillskott precis som protein eller kreatin. Alla ZMA tillför magnesium och zink som grundingredienser men det är ändå stor skillnad mellan olika produkter. Delta har tagit fram en avancerad ZMA som även inkluderar vitaminer och aminosyran L-teanin som främst återfinns i grönt te.

 

Magnesium är den dominerande ingrediensen. Magnesium är involverat i flera kroppsliga funktioner. Detta mineral behövs för en normalt fungerande proteinsyntes men även för att muskler och nervsystem ska fungera normalt. Då magnesium är en viktig komponent för nervsystemet så är ZMA en produkt som många använder på kvällen vilket även rekommenderas för ZMA+ Night System.

 

Du finner även en bra dos med zink. Detta mineral är viktigt för att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet men även för en normal fertilitet. Även vitamin B6 och D3 är tillsatt tillsammans med aminosyran L-teanin. L-teanin finns naturligt i grönt te vilket medför att många väljer att dricka grönt te på kvällen. I ZMA+ Night System är denna aminosyra tillsatt i ren form. 

 

Antal doser per förpackning: 45 st.

 

Rekommenderad daglig dos: Tag 2 kapslar innan sänggående. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.