Detta är Wahlkvist.se Fitnessmatlådor


Detta är Wahlkvist.se Fitnessmatlådor
Wahlkvist.se Fitnessmatlådor är speciellt framtaget för dig som vill må bra, få resultat av din träning, komma i form & få en hälsosammare livsstil.
Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.
Maten passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Oavsett så underlättar Wahlkvist.se Fitnessmatlådor i vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott. Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge. Vi  närings beräknar och lagar din mat från grunden. Helt utan onödiga tillsatser, laktos, gluten och socker. Vi har lagt stor vikt vid att endast använda naturliga råvaror och minimera salthalten i maten. All mat tillagas från grunden i Sverige. Du köper  Wahlkvist.se Fitnessmatlådor på 


Snabbt, smidigt och smakrikt
– som sparar på miljön och dina pengar
Wahlkvist.se Fitnessmatlådor är den perfekta måltidslösningen för dig som inte hinner, orkar eller vill laga varierad och näringsriktig mat varje dag, vecka ut och vecka in. Vi ger dig vällagade färdigrätter på enklast möjliga sätt: Du slipper: Inga dyra inköp av råvaror, inga timmar vid spisen, ingen disk att ta hand om. Det är bara att välja, värma och låta väl smaka. Det är just så vi älskar att hjälpa våra kunder spara tid och pengar. All vår mat lagas på råvaror av högsta kvalitet, utan en massa onödiga tillsatser och fetter. Vi arbetar konstant för att erbjuda populära smakkombinationer, stor måltidsvariation och bygger ideligen på med nyheter i utbudet av rätter. På så sätt är det vårt mål är att vara ditt självklara val för en hälsosam kosthållning som förenklar vardagen hur mycket som helst. När du beställer dina matlådor kan du välja om du vill få det hemkört eller om du vill hämta upp dina matlådor.

Genom att frigöra tid från ett vanligt stressmoment kan du fokusera på annat som gör dig lycklig samtidigt som du får i det riktigt bra och hälsosam mat.

Boosta kroppen med näring, bra rutiner och energi så orkar du göra mer. 

Ge din kropp bättre mat och din kropp kommer att må bättre. Enkelt!

Utkörning 

Dagar:  måndagar

Tider:  08:00-16:00

För beställning av utkörning så görs beställningen på fredag innan klockan 18:00. 

Upphämtningsplats 

Dagar:  Söndagar

Tider:  12:00-16:00

Adress: Råckstavägen 30, Bromma

För beställning av upphämtning så görs beställningen på fredag innan klockan 18:00. Våra matlådor gör din vardag enklare, sparar tid och framförallt får du i dig rätt näringsvärde för en bättre hälsa och trivsammare vardag. 


WAHLKVIST.SE FITNESSMATLÅDOR FÖR ETT LYCKAT RESULTAT!