Om klubben

Varmt välkommen till Järfällas personligaste träningsanläggning.

Anläggningen ligger bredvid Barkarbyhandelsplats. Här möts du av serviceinriktad personal med bred kunskap inom hälsa och träning.

På hela 1100 kvadratmeter hittar du ca 56 st instruktörsledda gruppträningsklasser i veckan, Kids Club, personliga tränare, massörer, Kostrådgivning, 
Företagsträning, Styrketräning, Konditionsträning, Personlig träning, Löpargrupp.

Här finns något för  alla åldrar. Följ oss på våra sociala medier för att hålla er uppdaterade om vad som händer på klubben
Om gymmet WAHLKVIST.SE

Öppet 05-23 varje dag!


Wahlkvist.se har haft som sysselsättning att driva bootcamps och personlig träning. Nu tar Wahlkvist.se en ny utmaning att öppna upp en träningsanläggning. Det ger oss möjligheten att kunna nå ut till fler människor. Vi hjälper unga som gamla, nya som vana medlemmar att nå deras mål. Vi jobbar hela tiden med att ständigt utveckla träningen och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig hemma – det är viktigt för oss!Vår mission

Våra medlemmar och personal skapar glädje, motivation, inspiration och en trygghet tillsammans.

Vår vision

Vi jobbar ständigt för att utvecklas, och bli en större träningsfamilj som tillsammans skapar glädje och inspiration.

Vårt mål

Gymmet Wahlkvist.se vill alltid vara det bästa alternativet inom träning och hälsa samt att GYMMET Wahlkvist.se ska kännas som ett andra hem. Tillsammans med våra kunder och personal vill vi skapa de bästa förutsättningarna.

Våra kärnvärden

Träning på riktigt med familjär känsla. Genom våra kärnvärden visar vi våra värderingar och vad vi står för. Vi vill skapa en träningsmiljö där fokus ligger på att du som kund ska få ut maximalt av din gymvistelse och att vi tillsammans flyttar gränser.VÅR BRANDSTORY

STARKA RÖTTER

Wahlkvist.se startade 2014 medgruppträning utomhus/Bootcamp. Träningen blev allt mer populär och efter bara några veckor så fick vi öppna upp på flera orter.  Här har vi under enkla förhållanden arbetat oss upp från grunden till det som idag är Wahlkvist.se – en av Sveriges största och ledande bootcamföretag. Bakom framgångar ligger många år av blod, svett och tårar, men även mycket glädje och skratt. Det vi har lärt oss längs vägen är att man kommer långt om man är beredd att svettas för det. Att hårt arbete ger resultat är något som också speglar vårt dagliga arbete och vår syn på hur man når sina mål. Därför tar vi nu steget och lägger all kraft på att skapa en unik träningsanläggning.

HÅLLBAR INSPIRATION

Vi tror att en av de viktigaste drivkrafterna bakom ett aktivt och friskt liv är inspirerande och rolig träning. Motivationen är avgörande för att man ska kunna träna kontinuerligt och långsiktigt. Vi kommer alltid på nya lösningar för att göra våra träningen bättre och mer tilltalande för att på så vis möjliggöra hållbar träning. På Gymmet wahlkvist.se vill vi alltid att man ska mötas av ett genuint engagemang, en hög servicegrad och en miljö som är laddad med positiv energi. Det ska vara kul och utvecklande att komma till oss, vare sig det handlar om att träna med kompisarna, testa sina gränser eller sätta ett nytt personligt rekord.


På GYMMET Wahlkvist.se erbjuder vi ett mycket prisvärt gym för dig som tränar gruppträning, kondition och styrka på egen hand. Vi erbjuder naturligtvis även personliga tränare för dig som är nybörjare eller för dig som vill förbättra din träning.

Våra träningsformer

Hos oss kan du styrketräna med såväl fria vikter som maskiner och i vår Funktionell fys-avdelning! Träna gruppträning, kondition och styrka eller varför inte boka en personlig tränare? Känn dig obegränsad i din träning genom att hoppa in i vår populära crosscage-bur för en formtoppande stationsträning! Träna i grupp eller individuellt. Buren täcker in alla muskelgrupper genom t.ex. chins, pull ups, dips och armgång, TRX band, battle ropes, viktboll mot studsmatta och en smith.

Tillgänglighet

Anläggningen inga trösklar, handikapptoaletter i båda omklädningsrummen där även duschutrymmen är anpassade. Vi tar gärna emot förslag på hur vi kan förbättra tillgängligheten för en ännu bättre träningsupplevelse.

Omklädningsrummen

Vi har rymliga,moderna och ljusa omklädningsrum med flera duschar, stora och små låsbara skåp