Vad är Wahlkvist.se Bootcamp?

Wahlkvist.se bootcamp är en bra träningsform för alla människor. Van som ovan, barn som vuxen, tränad som otränad.

Wahlkvist.se bootcamp är för dig som behöver gå ned i vikt, vill hålla dig i form, bli starkare eller bara underhålla kroppen med bra träning. Vi tränar utomhus och inomhus beroende på årstid. 

Wahlkvist.se bygger sin träningsfilosofi på att man som individ når bättre resultat om man tränar i en grupp tillsammans med kompetenta instruktörer som kan instruera, stötta och motivera i ett strukturerat och väl planerat träningsupplägg.


Träningsformen ger även en lagkänsla, starkt psyke, moral, kämparanda, självförtroende som ger ökad motivation, sammanhållning av grupp och energi.

Träningsformen Bootcamp går ut på att i grupp snabbt och med enkla övningar få upp en grundfysik. Träningsformen är funktionell träning. Övningarna som genomförs är enkla, men jobbiga. Alla kan vara med och delta efter sin egen förmåga och efter passet är alla garanterat lika trötta.


Utomhusträning har blivit en allt mer populär träningsform. Vi håller oss ständigt uppdaterade med det senaste inom funktionell träning och utvecklar hela tiden verksamheten.

Detta är också ett mycket bra komplement till dig som redan tränar eller för dig som söker variation i träningen.Hur ofta?

Var femte vecka, 3 dagar i veckan startar vi nya BootCamps grupper. Med fokus på gruppen och individen kan vi garantera resultat om du är med oss dessa som minst 15 tillfällen. 

Kläder?

Tåliga skor, handskar, dock inte alltför varma. Underställ och tålig övertröja. Vindjacka som tål vatten vid nederbörd. Vi kör våra pass oavsett väder. Enda gången vi ställer in är vid blixt.

Medtag?

Vattenflaska, matta och ett ”djävlaranamma”!

Att tänka på: 

Läs igenom reglerna innan vi ses.På samtliga bootcamps får du;

• 3 PT pass/vecka

• 45 min/pass 

• 15 ggr totalt under 5 veckor

• Nya träningsvänner


• Massor av träningsglädje och motivation

• Garanterat synbara resultat

• Möjlighet att köpa personligt utformat kost program med uppföljning  till rabatterat pris 499 kr.Den mest effektiva & roliga träningsformen! 

Garanterat synbara resultat på nolltid! 

Anslut Dig redan idag!

Välkomna till Stockholm största och bästa bootcamp!