Personal på Wahlkvist.se


Just nu söker vi fler duktiga instruktörer! Är det dig vi letar efter?

» Jobba med oss


Camilla Wahlkvist

Lic.Personlig tränare · Lic.Styrkeinstruktör · Lic.Kostrådgivarutbildning · Les Mills Body pump · Lic.Aerobics Instruktör · Diplomerad Zumbainstruktör · Coreinstruktörsutbildning · 3-årig fotbollstränarutbildning

Personlig tränare · Coach · Kostrådgivare · Bootcampinstruktör
Specialitet: Personlig Tränare
- Kost
- Viktnedgång
- Bygga muskler
- Motivation

Min inriktning är att du som kund ska finna balansen mellan kost och träning samt finna glädjen i träningen. Mitt motto är att ingenting är omöjligt vägen till framgång når vi tillsammans. För att lyckas måste man våga lyckas. Som personlig tränare hjälper jag dig med alltifrån kostrådgivning till ett individuellt anpassat träningsprogram. Jag är med dig under hela träningspasset för att se till att du har rätt teknik och rörelse samt peppar dig, allt för att maximera ditt träningsresultat!

Motto
"Allting går, ingenting är omöjligt!"

Kontakt
camilla@wahlkvist.se


Johan Qvist - Instruktör

Schwinn Cykel utbildning. Sprint Les mills utbildning 

Bakgrund:
Har instruerat cykel och crosscage i 9 år. Sysslar med allt från styrketräning till löpning och älskar nya utmaningar! Jag älskar att driva människor framåt i sin utveckling!

Motto:
Kan jag, kan du!

Linda Lundsten - Instruktör

Dansinstruktör
Gått Showdans inriktad linje vid Dansakademien, Stockholm.

Utbildad body jam instruktör les mills 2016.

Tävlat på SM i athletic fitness 2003 3:a

Tävlat i bodybuilding decemberkuppen 2003 1:a, luciapokalen 2003 1:a,

SM i bodybuilding damer lätt tungvikt 2004 1:a, SM Par 2004 1:a.


Bakgrund
Har arbetat professionellt som dansare. Tidigare undervisat i olika sorters dans senast lindy hop och steppdans. Efter knäskada tog styrketräningen över en stor del av mitt träningsliv, som ledde till att jag tävlade i athletic fitness och bodybuilding. Idag använder jag dans och styrketräning som komplement till varandra. Jag vill fortsätta dansa och ge andra positiv energi genom den. Jag vill få fler att förstå att både dans och styrketräning är fantastiska träningsformer som kan göra underverk för fysiken!

Motto
"Dansa dig i form"

Glöm inte att träning ska vara roligt! Mitt mål är att alla i träningssalen ska känna sig inspirerade och längta till nästa pass.


Karen - Instruktör

Sångare, Körledare

Lic. Personlig Tränare, utbildad på The Academy

Gruppinstruktör.

Bakgrund: 

Jag är artist och har jobbat i underhållningsbranschen sedan 20 år tillbaka. Att vara aktiv har alltid varit en del av mitt liv, både på jobb och privat och nu med PT utbildningen i ryggen.

Målet är att ge kunden inspiration, hjälpa dom nå sina mål och inte göra träningen som ett måste men en livsinvestering till ett förbättrat hälsosamt liv. Jag skulle vilja erbjuda er min sprudlande träningsglädje och skapa en energisk atmosfär där vi gemensamt jobbar mot samma mål, att stärka vår knopp och kropp. När ni kommer ut från gymmet ska ni känna er lyriska, motiverade, ha förbättrade självförtroenden och gå ut med inställningen "I can do it all ".  

Det tycker jag är en bra bild på den 10-Stjärniga PT:n och instruktör jag vill erbjuda er.
MOTTO
"If you don't try you will never know so stop thinking and start doing".

Kamal Thakrar - Instruktör

Schwinn Cycling ·Bronze Level Certified · Gruppträningsinstruktör · Bollypump · Bollybike

Bakgrund:
Goda vanor kommer och går, men en god livsstil är här för att stanna. Låt oss därför tillsammans skapa en god livsstil. Nyckeln till en god livsstil är glädje i det man gör. Mitt mål är att hjälpa dig att hitta din träningsglädje och hålla den vid liv.

Motto:
"Jag lovar att visa dig vägen... om du lovar att gå den."Sandy Shabu - Instruktör

Schwinn utbildning, Core, booty & HIT utbildning Wahlkvist.se 

Bakgrund: 
Har jobbat som instruktör sedan 2010.

Kommer instruera booty och HIT. 

Motto: 
Vägen till lyckat resultat gör vi tillsammans

Mike- PT 


Har en bakgrund i diverse sporter som fotboll, hockey, slalom och kampsport. Styrketräning/Bodybuilding har dock varit passionen i mitt vuxna liv.

Mindsetet att pusha och träta och aldrig ge upp sattes i mig under min tjänstgöring i ett av försvarets elitförband. Ingenting är omöjligt, allting går. Oavsett om det gäller viktnedgång, bygga muskler eller få tillbaka en funktionell kropp och hälsa.
Har som sagt min stora passion i bodybuildingen. Och 2019 gjorde jag en comeback på scenen efter en tid off från tävlings träning. Kvalade in till SM och kommer stå på scen igen SM 2021.
 
Specialiteter:
Styrketräning
Funktionell Träning
Kost

"Vill du gå ner i vikt eller bygga muskler? Eller kanske ta steget längre och utmana dig själv både fysiskt och psykiskt? Vi bygger en plattform att utgå ifrån tillsammans. Sen tar jag styrningen och leder dig hela vägen fram till ditt mål"

Motto: Ingenting är omöjligtCelina Carlquist- Instruktör

Träningsbakgrund:
Tränat artistisk gymnastik på elitnivå från att jag var 5 år, men slutade vid 13 års ålder och gick då över till trupp gymnastik i några år. Därefter började jag med friidrott och fick även upp ögonen för bootcamp träning. Just nu går jag i andra ring på gymnasiet och ser mitt framtida yrkesval inom träning och hälsa. 

Jag kommer instruera i Wahlkvist.se  kids bootcamp  och ser fram emot att träffa barn och ungdomar i träningsmiljö. Har tidigare varit gymnastiktränare för barngrupper och det är så roligt att se barnen utvecklas och älska det de gör. Jag älskar att träna och vill inspirera andra så mycket som möjligt.

Motto:
”Den enda träningen du ångrar, är den du inte gör”

Sandra Stendalen- Instruktör

Lic. bodypump instruktör
Lic. body step instruktör
Lic. spinning  instruktör
Lic: Core instruktör
Lic. crosstraining instruktör

För mig är det viktigaste att hitta balansen i livet.
Har ett brinnande intresse för träning och vill sprida min träningsglädje till er.
Ni kommer att träffa mig i olika klasser från styrka till cardio .
Du måste inte kunna för att börja men du måste börja för att kunna
Motto: Dont wish for it,work for it

Rose-Marie (Rosi) – Barnpassning

Är en glad, social, ordningsam, tvåbarnsmamma! 

Älskar att jobba, full med energi, påhittig, jag älskar att träffa människor, med mig har du aldrig tråkigt.

Julia – Receptionist & Barnpassning

De senaste 6 åren har jag arbetat som ledare inom gymnastik för barn mellan 5-13 år. Jag själv har tränat gymnastik sedan jag var 4 år.

När jag inte jobbar med barn, pluggar jag ekonomi linjen på gymnasiet och umgås med mina vänner.


Oscar Åkerman-Barnpassning

Utbildad barnskötare sen 2015.
 
Jobbat på både förskola & skola.
 
Jobbar till vardags på gymnasium som elevassistent
 
Hos mig får man alltid en rolig stund! 
 
På fritiden blir det mest träning och tid med vänner.Anna- Receptionist & Yoga Instruktör
Ebba-Barnpassning De senaste 5 åren har jag nästan konstant umgåtts med små barn, det är både som barnvakt, inom olika jobb och frivilligt. De barnen som jag har jobbat med har varit i åldrarna 3 - 5 år. På fritiden har jag varit med barn i åldrarna nyfödd - 6 år.


När jag inte jobbar med barn, så pluggar jag sista året på sambeteende linjen på gymnasiet, jag brukar träna och umgås med familj och vänner.

Jennie - Instruktör


Jag är 35-årig tvåbarnsmamma som brinner för träning. Tävlar i löpning, bana, asfalt och terräng. Min gymträning fokuserar jag framförallt på tunga basövningar, funktionell träning och rörlighet som tränar hela kroppen. Det blir även en del klättring. Har bakgrund inom ridsport och kampsport. Arbetat som instruktör inom cykel, core, senior, mammaträning m.m. samt lic. PT sedan våren 2017.

Mitt träningsmotto är ”Keep it simple”.Jiro Nihei – OptimumTränare / PT 


Dip. OptimumTränare / OptimumMetoden
Lic. Personlig Tränare / Eleiko - Exceed Performance
Lic. Rörelseintegrerare / Aspera Education
Dip. Massageterapeut / Axelsons

Mitt fokus ligger i att hjälpa människor att komma tillrätta med kronisk smärtproblematik och att skapa förutsättningar för en stark och optimalt fungerande kropp.

Jag jobbar både behandlande och tränande. Jag använder mig främst av OptimumMetodens posturala träning, Aspera Educations rörelseintegrering, samt min mångåriga erfarenhet som elitidrottare och personlig tränare.

Min ambition är att skapa verklig förändring och resultat som består. Jag tar emot dig oavsett ålder eller träningsnivå. Tillsammans jobbar vi från grunden med att få ordning på din kropp och tar den dit du vill.

Bakgrund:
Jag har jag en idrottsbakgrund som professionell hockeyspelare med bl.a. OS och VM i bagaget. I övrigt har jag gjort och prövat på det mesta inom idrott. Älskar att jobba med kroppen.

Motto:
Tänk långsiktigt och bygg en stark bas