Utomhusträning

800 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Vad är Wahlkvist.se Utomhusträning?

Wahlkvist.se utomhusträning är en bra träningsform för alla människor. Van som ovan, barn som vuxen, tränad som otränad. Inga förkunskaper krävs. Alla tränar efter sin egen förmåga.Åldern är från 10 år och uppåt. 

Wahlkvist.se Utomhusträning är för dig som ta nästa steg i din träning och även vill öva in en bättre teknik, bygga muskler,  gå ned i vikt, bli starkare eller bara underhålla kroppen med riktigt bra träning.

Wahlkvist.se bygger sin träningsfilosofi på att man som individ når bättre resultat om man tränar i en grupp tillsammans med kompetenta instruktörer som kan instruera, stötta och puscha till nästa nivå. Genom ett strukturerat och välplanerat träningsupplägg.

Träningsformen ger starkt psyke, bra självkänsla, moral, kämaparanda, förtroende som ger ökad motivation, sammanhållning av grupp, energi samt självförtroende.

Träningsformen går ut på att fokusera på att få in en bra teknik med redskapen och vi kommer även blanda in olika övningar med funktionellträning. Övningarna som genomförs är enkla, men jobbiga. Alla kan vara med och delta efter sin egen förmåga och efter passet är alla garanterat lika trötta. Inga förkunskaper krävs. 

Detta är också ett mycket bra komplement till dig som redan tränar eller för dig som söker variation i träningen.

Hur ofta?

Var fjärdevecka, 2 dagar i veckan. Med fokus på gruppen och individen kan vi garantera resultat om du är med oss dessa som minst 8 tillfällen. Inga förkunskaper krävs. 

Kläder?

Tåliga skor,handskar, dock inte alltför varma. Underställ och tålig övertröja. Vindjacka som tål vatten vid nederbörd. Vi kör våra pass oavsett väder. Enda gången vi ställer in är vid blixt.

Medtag?

Vattenflaska, matta och ett ”djävlaranamma”!

Att tänka på: 

Läs igenom reglerna innan vi ses.

Detta ingår:

• 2 PT pass/vecka

• 45 min/pass

• 8 ggr totalt under 4 veckor

• Nya träningsvänner

• Massor av träningsglädje och motivation

• Garanterat synbara resultat

Pris:

800 kr

Utomhusträning Barkarbystaden morgon 
Startveckor: 38,42

Plats: Barkarbystadens utegym (Ålstavägen 17)
Dagar: Måndagar & onsdag 
Tid: 06:15-07:00  (45 min)
Längd: 4 veckor (8 pass)
Pris: 800 kr 
Instruktör:Camilla 

Inga förkunskaper krävs!

Kom som du är, alla kör efter sin egen förmåga.