Bootcamp

Välkommen till Wahlkvist.se Bootcamp, där svett med skratt blandas för att ge dig den ultimata träningsupplevelsen! Glöm tråkiga gym och ensam träning - här är det full fart och gemenskap som gäller. Du kommer att gå hem starkare, svettigare och med ett stort leende på läpparna! Så om du är redo att skaka om din träning och ha roligt samtidigt, då är det här platsen för dig!

Wahlkvist.se Bootcamp är en träningsform där vi tränar både styrka och pulsbaserad träning i en grupp och där du får ut maximalt av din träning. Vi använder oss av våran egen kroppsvikt och redskap. Du blir starkare, ökar förbränningen och få synliga resultat snabbare. 

Wahlkvist.se Bootcamp är även för dig som vill komma i gång med träningen, få motivation till träningen och få synliga resultat.

Fördelen med att träna på bootcamp är att vi har ingen bindningstid och du behöver inte betala någon medlemsavgift! Du betalar endast för den bootcamp du vill köra.

Att gå på Bootcamp kan verka lite läskigt om du aldrig gjort det förut. Kanske oroar du dig för om du kommer att orka, klara av övningarna eller om andra kommer att kolla på dig. Men oroa dig inte, gruppträningen är till för alla – oavsett vilken nivå du befinner dig på. Dessutom fokuserar alla på sig själva så mycket så det är ingen som kommer hinna kolla på dig.

Gruppträning kan vara "räddningen" för de som inte gillar att träna. Att ha regelbundna tider att gå på skapar rutiner, är socialt, ger mycket energi och det är fantastiskt att ha en inspirerande instruktör som hjälper dig på vägen.

Vi bygger vår träningsfilosofi på att man som individ når bättre resultat om man tränar i en grupp tillsammans med kompetenta instruktörer som kan instruera, stötta och motivera i ett strukturerat och väl planerat träningsupplägg.

Träningsformen ger även en lagkänsla, starkt psyke, moral, kämparanda, förtroende som ger ökad motivation, sammanhållning av grupp, energi samt självförtroende.

Vårat träningssätt som är baserat på bla funktionell träning är en bra träningsform för dig som behöver gå ned i vikt, vill hålla dig i form, bli starkare eller bara underhålla kroppen med bra träning. 

 Du får synliga och otroliga resultat på 5 veckor!✅Inga förkunskaper krävs!
✅Kom som du är, alla kör efter sin egen förmåga. Van som ovan.
✅Vi anpassar träningen efter gruppen.
✅Även barn från 10 år och uppåt kan vara med och  träna.På våra bootcamps får du:
- 3 PT pass/vecka
- 45 min/pass
- 15 ggr totalt under 5 veckor
- Nya träningsvänner
- Massor av träningsglädje och motivation
- Garanterat synbara resultat


Välkomna till den mest effektiva & roliga träningsformen, Garanterade synbara resultat!

Anslut Dig redan idag!