Är du redo för 12 veckor From Hell TO Heaven?


Läs igenom texten nedan innan du anmäler dig.

Att tänka på innan anmälan

En tröskel för många som inte kommer igång med sin motion är att man är osäker på hur man ska träna och äta för att få resultat. Via Wahlkvist.se 12 weeks From Hell TO Heaven finns möjligheten att välja just denna tjänst.

Så går det till:

Du följer ett träning/kostprogram  som är anpassade efter dina mål. Varje söndag ska du mejla in dina mått efter tabellen du får med. Vi kommer ha obligatoriska motivations/update möten 4 ggr under dessa 12 veckor på Delta gym.

Vi kommer även ha 6 st obligatoriska invägningar så vi ser att allt går åt rätt håll. Detta göra också fysiskt på plats på Delta gym. Mer info om vilka datum får du vid anmälan.

Att genomföra detta program på 12 veckor kommer ta tid, kräva planering, disciplin och motivation. Efter programmet kommer du få konkreta tips och idéer om hur du ska bibehålla din nyvunna fysik. Det kommer krävas kloka aktiva val från din sida och ansvaret ligger till 100% på dig att göra just det. Wahlkvist.se kommer ej att återbetala dig som kund vid avbruten diet, ånger vid köp av kost/träningsprogram, sjukdom eller annan anledning.

Är du det minsta tveksam till detta ska du inte anmäla dig till detta. Men har du bestämt dig för att göra en förändring och komma i ditt livsform DÅ är detta upplägg definitivt något för dig. 

Vi jobbar enbart med att inspirera, motivera och coacha dig i rätt riktning. Det ligger på ditt ansvar att ha tät kontakt med oss under programmet så vi får möjlighet att i tid justera ditt upplägg på vägen.

Viktigt att komma ihåg är att du INTE får äta mer än vad vi rekommenderar, och du får INTE under några som helst omständigheter äta mindre än vad vi rekommenderar. Mer är inte bra men mindre kan vara farligt. Du får heller inte äta eller dricka något annat än det som kommer stå ditt program.

Vi väljer att lita på folk och väljer du som deltagare att ljuga för oss ligger det ansvaret på dig.

Om du har haft eller är det minsta orolig för att få någon form av ätstörning ska du tänka dig för väldigt noga innan du anmäler dig till detta upplägg. Ansvaret ligger hos dig som individ, det beslutet varken kan eller vill vi ta åt dig. Vi äter inte enl. klassiska periodisk fasta principen, LCHF eller liknande. Utan rätt mat, rätt mängd mat för varje individ och ofta. VI tar aldrig bort kolhydraterna helt ur kosten. 

Vi rekommenderar att ha tillgång till ett fullutrustat gym eftersom träningsschemat är utformat utifrån det. Det finns givetvis alternativa övningar till de mest avancerade övningarna.