I lager.

12 veckor From Hell TO Heaven - Fullsupport

8 000 kr


12 VECKOR FROM HELL TO HEAVEN

84 Dagar

75 Träningsdagar

9 Vilodagar

 Antar du utmaningen?

Längd: 12 veckor

Anmälningsavgift: 1500kr

Totalt Pris: 6500  kr

Vid anmälan skriver du  en motivering till varför du ska bli en av deltagarna.


Starter 2024:

5/2

4/3

1/4

6/5

3/6

1/7

5/8

2/9

7/10

4/11

2/12


(BEGRÄNSAT MED PLATSER)                                                                                                                                                                                                                                   

SISTA ANMÄLNINGSDAGEN

- 3 dagar innan start

Vid anmälan skriver du  en motivering till varför du ska bli en av deltagarna. 

KOST

Du får ett kostschema som inkluderar exakt vad du ska äta varje dag under 12 veckor. Kostschemat i original utförande innehåller nötkött,  kyckling, fisk, skaldjur och ägg. Finns även att välja vegetarisk.

TRÄNINGSSCHEMA

Du får ett träningsschema som innehåller 75 träningspass med tydliga instruktioner.

UPPFÖLJNING VARJE VECKA

Varje vecka görs en avstämning där DU rapporterar in hur veckan har gått, hur den känts rent fysiskt, mentalt, hur styrkan, vikten förändrats (utifrån ditt mål) och dessutom har du full support via mail och telefon hela veckorna.

Vilket betyder att vi besvarar alla dina frågor, kommer med tips och lösningar om vardagen strular ihop sig och du har svårt att klämma in de planerade passen. Du skickar även bild bilder varannan vecka. 

Dippar motivationen så finns vi där med uppmuntrande ord och pushar dig till att fortsätta framåt. 

Upplägget är lätt att följa och inga krångligheter. Upplägget passar alla.


TRÄFFAR MED MÄTNINGAR
Det är totalt sex träffar. På dessa träffar går vi igenom hur allt går, om hur det har gått och vad som komma skall samt gör mätning. På sista mätningen som är i sista veckan på söndagen av programmet, under denna mätning  utvärderar vi dessa 12 veckor och  tillsammans och lägger en  ny plan och struktur på hur du ska kunna hålla den formen och hitta en balans och hälsosam livsstil. Du har fullsupport hela tiden via samtal, sms och chatt hela veckorna. Vilket betyder att vi besvarar alla dina frågor, kommer med tips och lösningar om vardagen strular ihop sig och du har svårt att klämma in de planerade passen. 


ÖVRIGT

Du kan dra av upplägget på ditt friskvårdsbidrag från jobbet.

Som deltagare i programmet kan du, köpa till PT pass. Så om du funderar på att ta PT-pass under programmets gång för snabbare resultat och hålla motivationen uppe så har du 20% rabatt. Eller om du köper 4 h får du den 5:e på köpet. Har du frågor om programmet eller vill veta mer, 

Betalningsvillkor

  • Din anmälan är bindande och har en giltighet på 1 år.
  • Återbetalning sker EJ men du har möjlighet att nytta dina pengar på annat sätt hos Wahlkvist.se inom ett 1 år.
  • Betalning sker via Kortbetalning, faktura eller Swish på hemsidan.
  • Anmälan till programmet är inte komplett förrän anmälningsavgiften är betald anmälningsavgiften kan inte delas upp och betalas inte tillbaka vid eventuella avhopp.
  • Betalning skall vara oss tillhanda innan uppstart. Fritidsaktiviteter som utförs på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod, är ej berättigade till någon ångerrätt och genererar ingen återbetalning av deltagaravgiften.
  • Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler – Vi informerar härmed att ångerrätten inte gäller! Säljaren (From hell to heaven) informerar dig härmed om att ångerrätten inte gäller ditt köp. 
  • Fritidsaktiviteter som utförs på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod, är ej berättigade till någon ångerrätt och genererar ingen återbetalning av deltagaravgiften.