Wahlkvist.se Outdoor Bootcamp

Wahlkvist.se Outdoor Bootcamp är ett träningssätt som är baserat på funktionell träning utomhus. En bra träningsform för dig som behöver gå ned i vikt, vill hålla dig i form, bli starkare eller bara underhålla kroppen med bra träning. Wahlkvist.se Bootcamp  finns på olika ställen runtomkring i Stockholm.

 Du får garanterade resultat på 5 veckor.

✅Inga förkunskaper krävs!
✅Kom som du är, alla kör efter sin egen förmåga. Van som ovan.
✅Vi anpassar träningen efter gruppen.
✅Även barn från 10 år och uppåt kan vara med och  träna.

På Wahlkvist.se bootcamps får du:
- 3 PT pass/vecka
- 45 min/pass
- 15 ggr totalt under 5 veckor
- Nya träningsvänner
- Massor av träningsglädje och motivation
- Garanterat synbara resultat


Den mest effektiva & roliga träningsformen, Garanterat synbara resultat på nolltid! 

Anslut Dig redan idag!

Välkomna till Stockholm största och bästa bootcamp!Wahlkvist.se bygger sin träningsfilosofi på att man som individ når bättre resultat om man tränar i en grupp tillsammans med kompetenta instruktörer som kan instruera, stötta och motivera i ett strukturerat och väl planerat träningsupplägg.

Träningsformen ger även en lagkänsla, starkt psyke, moral, kämparanda, självförtroende som ger ökad motivation, sammanhållning av grupp och energi.

Träningsformen Bootcamp går ut på att i grupp snabbt och med enkla övningar få upp en grundfysik. Träningsformen är funktionell träning. Övningarna som genomförs är enkla, men jobbiga. Alla kan vara med och delta efter sin egen förmåga och efter passet är alla garanterat lika trötta.


Utomhusträning har blivit en allt mer populär träningsform. Vi håller oss ständigt uppdaterade med det senaste inom funktionell träning och utvecklar hela tiden verksamheten.

Detta är också ett mycket bra komplement till dig som redan tränar eller för dig som söker variation i träningen.


Hur ofta?

Var femte vecka, 3 dagar i veckan startar vi nya BootCamps grupper. Med fokus på gruppen och individen kan vi garantera resultat om du är med oss dessa som minst 15 tillfällen. 

Kläder?

Tåliga skor, handskar, dock inte alltför varma. Underställ och tålig övertröja. Vindjacka som tål vatten vid nederbörd. Vi kör våra pass oavsett väder. Enda gången vi ställer in är vid blixt.

Medtag?

Vattenflaska, matta och ett ”djävlaranamma”!

Att tänka på: 

Läs igenom reglerna innan vi ses.