I lager.

12 Veckor From Hell TO Heaven – online/distans

7 000 kr

12 VECKOR FROM HELL TO HEAVEN

93 Dagar

84 Träningsdagar

9 Vilodagar

Antar du utmaningen?


Längd: 12 veckor

Anmälningsavgift: 2000 kr

Totalt Pris: 7000  kr

Vid anmälan skriver du  en motivering till varför du ska bli en av deltagarna.

 Nästa Start 2023:

- 2/1-23

- 16/1

- 6/2

- 20/2

(BEGRÄNSAT MED PLATSER)                                                                                                                                                                                                                                       

Sista anmälningsdagen

3 dagar innan start

KOST & TRÄNINGSPROGRAM FÖR 12 VECKOR
Du får både  kost och träningsprogram där det står exakt vad du ska äta varje dag under dessa 12 veckor. 

UPPFÖLJNING VARJE VECKA
Varje vecka görs en avstämning där DU rapporterar till oss hur veckan har gått, hur den känts rent fysiskt, mentalt, hur styrkan, vikten förändrats (utifrån ditt mål) och dessutom har du full support via mail och telefon hela veckorna. Vilket betyder att vi besvarar alla dina frågor, kommer med tips och lösningar om vardagen strular ihop sig och du har svårt att klämma in de planerade passen. Varannan vecka mejlar du in bilder på dig själv. Framifrån, bakifrån och ifrån sidan. Så jag ser att din kropp förändras åt det mål du har.

Dippar motivationen så finns jag där med uppmuntrande ord och pushar dig till att fortsätta framåt. Har du aldrig provat distans träning tidigare så bör du för att verkligen se vad en Personlig tränare kan uträtta.

Allting går om man vill!

Som din Online coach  finns jag alltid tillgänglig för dig på telefon eller via mail oavsett var i världen du befinner dig. Låt mig förverkliga dina drömmar med professionell träning och rådgivning av högsta kvalité.

Glöm inte bort ….allting går om man vill!

ÖVRIGT
Som deltagare i programmet kan du, köpa till PT pass. Så om du funderar på att ta PT-pass under programmets gång för snabbare resultat och hålla motivationen uppe så har du 20% rabatt. Eller om du köper 4 h får du den 5:e på köpet. Du som deltagare har ett individuellt ansvar att vara tydlig med att rapportera till din coach om hur gymträning, konditionsträning och kostschemat fungerar. Detta för att jag din coach på bästa tänkbara sätt ska kunna hjälpa dig att nå ditt mål. Har du frågor om programmet eller vill veta mer, kontakta oss gärna!


Betalningsvillkor

  • Din anmälan är bindande och har en giltighet på 1 år.
  • Återbetalning sker EJ (Endast vid inställd bootcamp) men du har möjlighet att nytta dina pengar på annat sätt hos Wahlkvist.se inom ett 1 år.
  • Betalning sker via Kortbetalning, faktura eller Swish på hemsidan.