Referenser från kunder


Det bästa beslutet jag tagit det här året är att ha börjat köra Bootcampen med Camilla. Efter knappt 4 månader är jag 10 kg lättare och 23 cm mindre runt kroppen. Nu är jag redo att fortsätta min hälsoresa med hjälp av den mest grymma och peppande coachen.

  ---------------------------------------------

"Har efter några års frånvaro börjat köra Bootcampen igen. Förstår inte varför jag slutade. Superbra träning i grupp med pepp och inspiration från både coach och övriga i gruppen, mycket trevligare än att gå på ett tråkigt gym"

  ---------------------------------------------

Jag som kille trodde aldrig riktigt att detta skulle vara så tufft som det är! Detta tränings sätt är sjukt grymt och man tränar verkligen hela kroppen på ett helt otroligt sätt, man bygger muskler men även så bygger man upp musklernas kondition! Både Camilla och My är riktigt tuffa och duktiga instruktörer som ser varje individs behov på ett helt fantastiskt sätt. Man märker att dom sitter på riktigt bra kunskap om olika tränings sätt. Tycker verkligen flera killar/män ska ta och prova detta ni kommer bli förvånade! Tack för allt ni gör för oss. Stort hjärta till er!

  ---------------------------------------------

”Att signa upp mig på bootcamp har varit det bästa jag gjort för mig själv någonsin. Minns första passet som igår, jag ifrågasatte allt och jag kände mig så sjukt svag. Men efter de första 5 veckorna kände jag redan en skillnad, inte bara att jag orkade mer fysisk, den mentala styrkan är något jag känt skillnad på enormt! Det har gett mig så otroligt mycket, i min vardag, på jobbet, överallt! Att kroppen blir stark på köpet med är bara en bonus. Sedan den första kampen har jag blivit besatt och ser alltid fram emot dagarna jag vet att passen med dig väntar. 

TACK Camilla för ALLT verkligen, du är grym på det du gör! ”

  ---------------------------------------------

"Ser och hör alla trots att vi är en stor grupp. Engagerad ledare som peppar en och man vill inte annat än att göra det där lilla extra, när du tror att du inte klarar av att göra tex en sista armhävning pushar Camilla dig som ingen annan kan. Personligt resultat efter en sommar med Camilla är -19 cm runt hela kroppen men viktigast av allt, en starkare kropp"

  ---------------------------------------------

"Bästa träningen! Sjukt jobbig och allsidig träning i högt tempo med proffsiga instruktörer. Träningen anpassas så att alla kan köra på efter egen nivå"

  ---------------------------------------------

”Har tränat med Camilla av och till sen väldigt många år tillbaka nu & känner samma sak BÄSTAB Bootcampen & PT! Bootcampen är ett riktigt håll käften pass kickar igång hela kroppen, galet bra träning, ett stort plus är att den "bara" håller på i 45 min, du kan välja 2 el 3 dagar/v. Kör man 3dagar/v har du fått ett ordentligt intensiv träning för hela kroppen med garanti för träningsvärk. Camillas PT-pass har jag kört för att kicka igång träningen om jag varit omotiverad & känner att jag behöver få motivation och äta rätt. Bästa med henne & hennes pass är att hon alltid lyssnar till vad just du behöver & är ute efter oavsett om det är träning el kost. Hon får dig alltid att göra det där lilla extra oavsett om man är helt slut så bara gör man det. Kan varmt rekommendera hennes Bootcamp & PT online!”

  ---------------------------------------------

"Kör bootcamp för att komma i form inför kommande innebandy säsong. Väldigt effektiv träning och Camilla pushar på för få ut maximalt"

  ---------------------------------------------

Sen jag började träna med Wahkvist.se  har mitt liv förändras helt. Jag är mycket piggare gladare har gått ner i vikt och fått muskler jag inte trodde fanns, jag har även börjat älska mig själv och tycker om vad jag ser i spegeln i dag. Innan jag började träna hade jag dålig självkänsla och hatade mig själv när jag såg mig i spegeln, men idag är det som natt o dag. Jag har även fått rättvägledning  gällande kostråd och att äta bra plus träning har gett mig otroliga resultat känner att jag orkar mer och får mer energi och det bästa av allt man får ju en snygg kropp på köpet.               

                --------------------------------------------            

Jag älskar upplägget och hur Camilla pushar och motiverar mig till att presterande maximalt!  På bara några få veckor så märker jag hur mkt starkare jag blivit!  Bästa träningen och grymmaste Camilla!     

                                                                  --------------------------------------------                                                                     

Jag hade aldrig trodd att jag skulle längta efter gymmet och träningsvärk! Har testat PT och gym ett par gånger tidigare i livet men det blev aldrig rätt.
Nu med Wahlkvist.se PT-program har jag en helt annan inställning och självbild. Jag tränar på morgonen och vissa dagar två gånger, det är en helt ny upplevelse att älska gym, träning och rätt kost. Jag mår så mycket bättre i kroppen och huvudet - har mer energi. Wahlkvist.se  träning, ,kostråd och de små coachsamtal där i mellan har verkligen hjälpt mig att förändra och förbättra mitt liv till det hälsosammare. Det känns rotat och nu är det så jag vill leva, jag mår så mycket bättre. Jag förstår inte hur du har lyckats med att plantera detta nya tänket i mig, men det har du och jag är så tacksam för det. Jag visste att det var dig jag skulle gå till om jag ville ha förändring på riktigt! Jag är lång ifrån klar, men på god väg och kommer att nå dit jag vill.
Tack!

  ---------------------------------------------

Var vore jag utan Wahlkvist.se?! Wow! Efter 2 veckor -4,3 på vågen och 11 cm runt midjan så säger jag bara TACK!!
Om jag inte hade hoppat på erat 4 week Challenge program online hade jag suttit hemma i soffan och varit missnöjd med mig själv. Idag är jag stolt över mig, vet att jag har 2 veckor kvar men jag kämpar varje dag för att bli den jag vill vara och det känns så bra. Jag är 51 år och äntligen är jag på väg min väg mot den jag vill vara ❤

  ---------------------------------------------

Älskar upplägget, puschen, motivationen, enkelheten! Tack, detta har gjort så jag har fått mer energi, OTROLIGA resultat och jag är en sån mycket bättre mamma och sambo.