Referenser från kunderSen jag började träna med Wahkvist.se  har mitt liv förändras helt. Jag är mycket piggare gladare har gått ner i vikt och fått muskler jag inte trodde fanns, jag har även börjat älska mig själv och tycker om vad jag ser i spegeln i dag. Innan jag började träna hade jag dålig självkänsla och hatade mig själv när jag såg mig i spegeln, men idag är det som natt o dag. Jag har även fått rättvägledning  gällande kostråd och att äta bra plus träning har gett mig otroliga resultat känner att jag orkar mer och får mer energi och det bästa av allt man får ju en snygg kropp på köpet.

                                                                                                          ---------------------------------------------


Jag hade aldrig trodd att jag skulle längta efter gymmet och träningsvärk!
Har testat PT och gym ett par gånger tidigare i livet men det blev aldrig rätt.
Nu med Wahlkvist.se PT-program har jag en helt annan inställning och självbild. Jag tränar på morgonen och vissa dagar två gånger, det är en helt ny upplevelse att älska gym, träning och rätt kost. Jag mår så mycket bättre i kroppen och huvudet - har mer energi.
Wahlkvist.se  träning, ,kostråd och de små coachsamtal där i mellan har verkligen hjälpt mig att förändra och förbättra mitt liv till det hälsosammare. Det känns rotat och nu är det så jag vill leva, jag mår så mycket bättre.
Jag förstår inte hur du har lyckats med att plantera detta nya tänket i mig, men det har du och jag är så tacksam för det.
Jag visste att det var dig jag skulle gå till om jag ville ha förändring på riktigt!
Jag är lång ifrån klar, men på god väg och kommer att nå dit jag vill.
Tack!

  ---------------------------------------------

Var vore jag utan Wahlkvist.se? Wow! Efter 2 veckor -4,3 på vågen och 11 cm runt midjan så säger jag bara TACK!!
Om jag inte hade hoppat på erat 4 week Challenge program online hade jag suttit hemma i soffan och varit missnöjd med mig själv.
Idag är jag stolt över mig, vet att jag har 2 veckor kvar men jag kämpar varje dag för att bli den jag vill vara och det känns så bra. Jag är 51 år och äntligen är jag på väg min väg mot den jag vill vara ❤

  ---------------------------------------------

Älskar upplägget, puschen, motivationen, enkelheten! Tack, detta har gjort så jag har fått mer energi, OTROLIGA resultat och jag är en sån mycket bättre mamma och sambo.