Tjänster från Wahlkvist.se

Förändra ditt liv med våra tjänster! 

Vi brinner för träning och hälsa och har 20 års erfarenhet. Vi  vill hjälpa andra att förändra och förbättra sitt liv genom att må bättre. Vi erbjuder personliga träning och kostprogram, friskvård, onlinecoachning, bootcamps, företagsträning  och annat som kan tänkas fungera för just dig. För det handlar om att anpassa träning och kost efter just dina förutsättningar och mål. Kanske är du nybliven mamma eller gravid, eller så vill du bara komma igång, eller så vill du utveckla dig vidare. Alla har olika behov och allas tillvaro passar inte in på ett vanligt gym. Men här finns alternativen.


Läs igenom våra tjänster och välj det som känns rätt för dig. Ett tips är att du kan välja att börja vara med på våra  Bootcamps. En bra start för alla och du slipper gymkortet.

För dig som känner sig sporrad av det vi  har att erbjuda så tveka inte att höra av dig för en vidare diskussion, det är bara ett mail eller telefonsamtal som krävs för att komma igång. Det vi kan lova är att det definitivt kommer göra stor skillnad i ditt liv.

Kom ihåg: Du tränar inte för att bli yngre, utan för att kunna orka bli gammal!