I lager.

PT Online

1 500 krOptimera din träning och nå dina mål med personlig träning online!

En tröskel för många som inte kommer igång med sin motion är att man är osäker på hur man ska träna och äta för att få resultat. Via Wahlkvist.se finns möjligheten att välja tjänsten PT-online. PT-Online är en perfekt lösning för dig som av olika anledningar inte har möjlighet att anlita en PT-tjänst. Kanske är du ute och reser under en längre period eller kanske har du inte möjlighet att komma iväg hemifrån under en period. Så går det till Du följer ett träningsprogram samt kostråd som är anpassade efter dina mål och får kontinuerlig uppföljning och feedback via mail och telefonkontakt.


Vilket program passar dig?

Kom igång programmet  

Är för dig som inte har tränat tidigare eller inte tränat på länge

Programmet går att få både på gym eller hemifrån.

Rekommenderar tid för resultat och för en förändring 4-8 veckor.

Fettförbrännings Programmet

Är för dig som vill:

  • Gå ner i vikt
  • Få bort sista kilona
  • Bli av med celluliter
  • Få bort underhudsfettet

Programmet går att få både på gym eller hemifrån. 

Rekommenderar tid för resultat och för en förändring 4-8 veckor.

Bygga muskler programmet

Är för dig som vill:

  • Få synliga muskler
  • Gå upp i viktmassa.
  • Vill få volym på dina muskler
  • Vill ta din träning till nästa nivå

Programmet rekommenderas för gym. 

Rekommenderar tid för resultat och för en förändring 8-16 veckor.

Du får:
✔️ Daglig kontakt
✔️ Skräddarsytt kostschema efter dina preferenser, specialkost mm.
✔️ Skräddarsytt kost & träningsprogram
 ✔️ Uppdaterar kost och träningsprogram efter behov
✔️ Update check varje vecka där vi kan mäta och följa din utveckling


Individuellt kost- och träningsprogram

Inledningsvis jobbar vi alltid med en behovsanalys dvs vi går igenom din träningsbakgrund, eventuella skador, sjukdomar, syfte och målsättning med träningen, Alltså utgångsläge i form av vikt, längd, ålder, tränad/otränad och hur mycket tid du kan avsätta till träning varje vecka. Baserat på den informationen du ger kommer utformar vi  ett personligt kost & träningsprogram för just dig.


Uppföljning varje vecka

Varje vecka görs en avstämning där DU rapporterar in hur veckan har gått, hur den känts rent fysiskt, mentalt, hur styrkan, vikten förändrats (utifrån ditt mål) och dessutom har du full support via mail hela veckorna. Vilket betyder att din coach besvarar alla dina frågor, kommer med tips och lösningar om vardagen strular ihop sig och du har svårt att klämma in de planerade passen.

Dippar motivationen så finns din coach där med uppmuntrande ord och pushar dig till att fortsätta framåt. Har du aldrig provat PT-online tidigare så bör du för att verkligen se vad en Personlig tränare kan uträtta. Vissa vill ha kontinuitet och ha kontakt med sin PT varje vecka året runt. Andra köper PT-online under en begränsad period. Efter ett tag kanske det är dags igen för den vitamininjektion som en personlig träning kan ge dig.

Allting går om man vill!

Du är bara ett mejl ifrån till att ta första steget till att nå din dröm och tillsammans gör vi det möjligt!
Din PT-Online finns alltid tillgänglig hos Wahlkvist.se Som din PT- online finns vi  alltid tillgänglig för dig på telefon eller via mail oavsett var i världen du befinner dig. Låt oss förverkliga dina drömmar med professionell träning och rådgivning av högsta kvalité.


Wahlkvist.se  återbetalar EJ dig som kund vid avbruten diet, ånger vid köp av kost/träningsprogram, sjukdom eller annan anledning.


Före och efter bilder från några av våra PT- Online Klienter