Frågor & Svar Bootcamp

Här har vi sammanställt dem vanligaste frågor gällande bootcamp.


Kan man hoppa in i pågående bootcamp?

 Svar: Ja, det går bra. Du kan då välja att betala en hel camp och ta igen tillfällen du missat i kommande camp. Eller så betalar du för de tillfällen som är kvar på bootcampen.

Kan man betala per gång?

Svar: Ja, det går bra. Det kostar 150 kr.

Kan jag välja vilka dagar jag vill gå?

Svar: Ja, du kan väja fritt från vecka till vecka.

 Kan man köra i olika camper? Tex 2 dagar i Nälsta och en dag i Sollentuna?

Svar: Absolut.

Kan en vän provträna en gång?

Svar: Ja, det går bra. Det kostar 150 kr. Väljer personen i fråga att fortsätta med bootcamp så drar vi av det vid anmälan.

Kan jag anmäla mig till en vanlig bootcamp grupp fast jag aldrig tränat tidigare?

Svar: Absolut det kan du göra. Alla kör efter sin egen förmåga och vi anpassar alltid träningen efter gruppen.

Hur vet jag om jag tränar rätt?

Svar: Våra instruktörer har en lång erfarenhet av gruppträning. Så alla blir sedda. Vi är väldigt noggranna med tekniken. Ser vi att någon gör fel kommer vi fram och korrigerar.

Är alla vältränade som kör bootcampen?

Svar: Nej det är de inte. Alla på campen har olika mål samt olika bakgrunder. Vissa har aldrig tränat förr, vissa födde barn för 6-12 veckor sedan medans andra har kört bootcamp till och från mellan 3-5 år. Så grupperna är alltid jätte blandade. Men det är vårat jobb att se till att just DU tränar efter dina förutsättningar.

Vad kan jag förvänta mig av bootcampen?

Svar:

  •  En enorm sammanhållning och gemenskap. Många som kommer till camperna känner inte någon med redan efter första passet kommer du känna dig som en i gruppen och få nya träningsvänner.
  • Glädje & motivation. Vi har roligt ihop under träningen och det skapar motivation till träningen
  • Resultat. Av bootcamp träningen får du synliga och bestående resultat vilket leder till förbättrad självkänsla och självförtroende.
  • Du blir sedd. Oftast när man kör gruppträning så är man bara någon i mängden. Instruktören gör det den ska göra och  inte mer. Men så är det inte hos oss. Vi ser alla under hela passet. Vi gör det för att vi vill se dig utvecklas, för din säkerhet, att du tränar rätt och ska känna dig trygg. Vi finns där 15 min innan träningen och 15 min efter träningen för att du ska kunna ställa frågor och känna dig trygg.

Kommer jag klara av alla övningar?

Svar: Ja det gör alla. Van som ovan. Övningarna som genomförs är enkla. Skulle det vara någon övning som man ej kan utföra pga skada,diskbråsk eller liknande så får man alternativa övningar.

Vad händer om jag blir sjuk under bootcampen?

Svar: Du tar du igen dem tillfällena du missat i kommande camp.

Hur ofta kör ni?

Svar: Var femte vecka, 3 dagar i veckan startar vi nya grupper. 

Vad har man på sig?

Svar: Kläder efter väder. Tåliga skor, handskar, dock inte alltför varma. Underställ och tålig övertröja. Vindjacka som tål vatten vid nederbörd. Vi kör våra pass oavsett väder. Enda gången vi ställer in är vid blixt.

Välkomna till Sveriges mest effektivaste & roligaste utomhusträning!