Vad är Bootcamp?

Välkommen till Wahlkvist.se Bootcamp, där svett med skratt blandas för att ge dig den ultimata träningsupplevelsen! Glöm tråkiga gym och ensam träning - här är det full fart och gemenskap som gäller. Du kommer att gå hem starkare, svettigare och med ett stort leende på läpparna! Så om du är redo att skaka om din träning och ha roligt samtidigt, då är det här platsen för dig!

Wahlkvist.se Bootcamp är en träningsform där vi tränar både styrka och pulsbaserad träning i en grupp och där du får ut maximalt av din träning. Du blir starkare, ökar förbränningen och få synliga resultat snabbare. 

Wahlkvist.se Bootcamp är även för dig som vill Komma i gång med träningen, få snabba resultat &  få motivation till träningen. 


Fördelar med Bootcamp:

- Träningen blir roligare tillsammans

- Tiden går fortare under träningspasset

- Får bättre resultat om man tränar i en grupp tillsammans med kompetenta instruktörer som kan instruera, stötta och motivera i ett strukturerat och väl planerat träningsupplägg.

- Ger även en lagkänsla, självförtroende som ger ökad motivation, sammanhållning av grupp och energi.

-  Att träna funktionell träning är också ett mycket bra komplement till dig som redan tränar eller för dig som söker variation i träningen.

- Du behöver heller inte betala fullt pris för att träna med en PT. Här får ni en expert som utformar träningspassen efter gruppens och individernas förmåga, som samtidigt coachar/motiverar er alla att få ut så mycket som möjligt av träningen.

- Inga förkunskaper krävs!
- Kom som du är, alla kör efter sin egen förmåga. Van som ovan.
- Vi anpassar träningen efter gruppen.
- Även barn från 11 år och uppåt kan vara med och träna.
Bootcamp är en bra träningsform för alla människor. Van som ovan, barn som vuxen, tränad som otränad.

 

Denna funktionella träning är för dig som behöver gå ned i vikt, vill hålla dig i form, bli starkare eller bara underhålla kroppen med bra träning. Vi tränar utomhus och inomhus beroende på årstid. 

 Vi bygger vår  träningsfilosofi på att man som individ når bättre resultat om man tränar i en grupp tillsammans med kompetenta instruktörer som kan instruera, stötta och motivera i ett strukturerat och väl planerat träningsupplägg.
Träningsformen ger även en lagkänsla, starkt psyke, moral, kämparanda, självförtroende som ger ökad motivation, sammanhållning av grupp och energi.

Träningsformen går ut på att i grupp snabbt och med enkla övningar få upp en grundfysik. Träningsformen är funktionell träning. Övningarna som genomförs är enkla, men jobbiga. Alla kan vara med och delta efter sin egen förmåga och efter passet är alla garanterat lika trötta.


Utomhusträning har blivit en allt mer populär träningsform. Vi håller oss ständigt uppdaterade med det senaste inom funktionell träning och utvecklar hela tiden verksamheten.

Detta är också ett mycket bra komplement till dig som redan tränar eller för dig som söker variation i träningen.

Hur ofta?

Var femte vecka startar vi upp nya grupper. Med fokus på gruppen och individen kan vi garantera resultat om du är med oss dessa som minst 15 tillfällen. 

Kläder?

Tåliga skor, handskar, dock inte alltför varma. Underställ och tålig övertröja. Vindjacka som tål vatten vid nederbörd. Vi kör våra pass oavsett väder. Enda gången vi ställer in är vid blixt.

Medtag?

Vattenflaska, träningsmatta.

Du får:

• 3 pass/vecka

• 45 min/pass 

• 15 ggr totalt under 5 veckor

• Nya träningsvänner och en synliga resultat

• Massor av träningsglädje och motivation

• Garanterat synbara resultat

• Möjlighet att köpa personligt utformat kost program till rabatterat pris. 


Den mest effektiva & roliga träningsformen! 

Garanterat synbara resultat på nolltid! 

Anslut Dig redan idag!

Välkomna till Sveriges mest effektivaste utomhusträning!