Om oss

Sedan 2009 har vi med passion och engagemang hjälpt över 100 000 människor att nå sina mål genom skräddarsydd träning och dagliga kostvanor. Vi är här för dig som strävar efter att hitta balans i vardagen, komma igång med träningen, bli starkare, gå ner i vikt, rehabilitera eller förbättra din löpteknik.

På Wahlkvist.se är vår passion att driva bootcamps runt om i Stockholm, erbjuda personlig träning och PT-online-coachning. Vi är stolta över att stödja både unga och äldre, nybörjare och erfarna utövare, idrottslag och företag. Vi strävar ständigt efter att utveckla vår träning och ligga i framkant när det kommer till utbud, kvalitet och inte minst pris.

Hos oss kan du känna dig trygg och säker på att vi arbetar med dig från hjärtat. Vårt mål är att hjälpa dig att nå ditt mål. Tillsammans kommer vi att överkomma hinder, utmana oss själva och skapa den livsförändring som du strävar efter. Du är starkare än du tror, och vi är här för att stötta dig genom varje steg på din resa.

Inget mål är för stort eller för litet för oss. Vi är här för att pusha dig till att bli den bästa versionen av dig själv. Tillsammans kommer vi att forma en ny framtid full av energi, självförtroende och en stark kropp.

Så vad väntar du på? Låt oss ta tag i detta tillsammans och låt din förvandling börja nu! Ge dig själv den gåva du förtjänar genom att välja oss som din personliga tränare. Tillsammans kommer vi att göra det omöjliga möjligt och skapa resultat som varar livet ut. Välkommen till Wahlkvist.se - din partner för förändring och framgång!Vår mission

Med våra kunder skapar glädje, motivation, inspiration och en trygghet tillsammans.

Vår vision

Vi jobbar ständigt för att utvecklas, och bli en större träningsfamilj som tillsammans skapar glädje och inspiration.

Vårt mål

Vi vill alltid vara det bästa alternativet inom träning och hälsa samt att vi vill skapa de bästa förutsättningarna för kunden.

Våra kärnvärden

Träning på riktigt med familjär känsla. Genom våra kärnvärden visar vi våra värderingar och vad vi står för. Vi vill skapa en träningsmiljö där fokus ligger på att du som kund ska få ut maximalt av din träning och att vi tillsammans flyttar gränser.


VÅR BRANDSTORY


STARKA RÖTTER

Wahlkvist.se startade 2014 med gruppträning/bootcamps utomhus. Träningen blev allt mer populär och efter bara några veckor så fick vi öppna upp på flera orter. Här har vi under enkla förhållanden arbetat oss upp från grunden till det som idag är Wahlkvist.se – en av Sveriges största och ledande bootcamp företag. Bakom framgångar ligger många år av blod, svett och tårar, men även mycket glädje och skratt. Det vi har lärt oss längs vägen är att man kommer långt om man är beredd att svettas för det. Att hårt arbete ger resultat är något som också speglar vårt dagliga arbete och vår syn på hur man når sina mål. 

HÅLLBAR INSPIRATION

Vi tror att en av de viktigaste drivkrafterna bakom ett aktivt och friskt liv är inspirerande och rolig träning. Motivationen är avgörande för att man ska kunna träna kontinuerligt och långsiktigt. Vi kommer alltid på nya lösningar för att göra våra träningen bättre och mer tilltalande för att på så vis möjliggöra hållbar träning. På Wahlkvist.se möts man av av ett genuint engagemang, en hög servicegrad och personal som är laddad med positiv energi. Det ska vara kul och utvecklande att träna hos oss, vare sig det handlar om att träna med kompisarna, testa sina gränser eller sätta ett nytt personligt rekord.


Wahlkvist.se för ett lyckat resultat!