Caffeine, 200mg, 100 caps

89 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Caffeine, ett kosttillskott från Delta Nutrition, innehåller 200 mg koffein per kapsel. Koffein motverkar trötthet, bidrar till bättre fokus och ökad koncentration. Används när helst du vill få mer energi och kan användas som PWO.

  • Ökad muskeluthållighetskapacitet
  • Ökar vakenhet
  • Förbättrar koncentration och uppmärksamhet
  • 200 mg koffein per kapsel

Caffeine från Delta Nutrition innehåller rent koffein i en dos på 200 mg per kapsel. Koffein är kanske det mest använda centralstimulerande medlet i världen. Det förekommer naturligt i ett flertal växter men de mest kända kanske är kaffe, te och guarana. Dessa källor till koffein är bra men de ger varierande mängder koffein. Önskar man en exakt dosering är Caffeine från Delta Nutrition ett smartare alternativ.

 

Koffein används numera av idrottare och atleter över hela världen. Det är en vanlig ingrediens i PWOer och det finns en förklaring till detta. Koffein har flera distinkta egenskaper. Koffein bidrar till ökad prestation vid muskeluthållighetsarbete och till en ökad muskeluthållighetskapacitet. Dessa effekter uppnås när intaget är 3 mg koffein per kg kroppsvikt.

 

Koffein är även uppiggande och bidrar till att öka vakenhet. I samband med detta så ökar koffein även koncentration och uppmärksamhet. Det är därför inte konstigt att koffein är så populärt som det är.

 

För dig som använder koffein innan träning råder vi dig till att ta en kapsel 20-30 minuter innan fysisk aktivitet.

 

Antal doser per förpackning: 90 st.

 

Rekommenderad daglig dos: Tag en kapsel närhelst du önskar koffein, förslagsvis innan träning. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.