CLA, 90 caps

189 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

CLA, ett kosttillskott från Delta Nutrition, är en sammansättning av konjugerad linolsyra av högsta kvalitet. Varje kapsel ger 800 mg CLA och full daglig dos 2 400 mg. CLA är en populär produkt i produktkategorin fettförbränning.
 

  • 800 mg CLA per kapsel  
  • Fri från centralstimulantia 
  • 100 % naturlig CLA från tistel 
  • En månadsförbrukning per burk
     

Delta Nutrition presenterar CLA. Ett kosttillskott innehållandes olja från tistel med 80% CLA. En kapsel innehåller 1 000 mg med 800 mg CLA och är fri från andra aktiva ingredienser. CLA är ett mycket populärt kosttillskott i produktkategorin fettförbränning och många använder det som komplement till en väl genomtänk kost och träningsplan.

CLA står för conjugated linoleic acid eller konjugerad linolsyra. CLA är en hel familj av fettsyror som är konjugerade vilket åsyftar att två dubbelbindningar i kolet är åtskilda av en enkelbindning vilket ger fettsyrorna en böjd form. Det finns minst 28 olika fettsyror i CLA-familjen. CLA återfinns naturligt ibland annat mjölk och då i högre mängder från kor som får beta naturligt. Dessa mängder är dock inte jämförbara med ett kosttillskott.  

CLA kan kombineras med andra produkter från Delta i produktkategorin fettförbränning. Tag tre kapslar om dagen och sprid ut intaget till förslagsvis huvudmåltiderna och intag gärna i samband med mat.  

Antal doser per förpackning: 30 st.  

Rekommenderad daglig dos: Tag tre kapslar per dag, fördelat över dagen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.