Alpha Booster, 120 caps

259 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Alpha Booster, ett kosttillskott från Delta Nutrition är ett hög-doserat tillskott i produktkategorin muskelökning.  Med en blandning av växtextrakt och zink. Zink bidrar till bibehållande av normala testosteronnivåer i blodet.

  • Innehåller en högt doserad blandning av örter och växter
  • Med bockhornsklöver och tribulus
  • 15 mg zink som bidrar till normala testosteronnivåer i blodet
  • En burk räcker i 30 dagar

Alpha Booster innehåller ett omfattande komplex av naturliga örter och växter som har standardiserats för ett exakt innehåll. Dessa extrakt har sedan kombinerats med zink för skapa en produkt som är mycket populär inom produktkategorin muskelökning. Tag 4 kapslar om dagen fördelat på två tillfällen.

 

Alpha Booster sticker ut i produktkategorin muskelökning med sina starka växtextrakt. Genom att standardisera extrakten så innehåller Alpha Booster exakta mängder av varje ingrediens. Fenugreek är standardiserat till 10:1 och tribulus-extraktet innehåller hela 90 % steroidala saponiner där de flesta enbart ger 55%.

 

Alpha Booster ger även en rejäl dos zink i form av zinkglukonat. Zink har flera funktioner i kroppen och är ett viktigt mineral. Zink är tillsatt till Alpha Booster för att zink bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet. Zink bidrar även till normal proteinsyntes och normal fertilitet och reproduktion.

 

Antal doser per förpackning: 30 st.

 

Rekommenderad daglig dos: Intag 1 portion (4 kapslar) per dag. Intag en halv portion (2 kapslar) i samband med frukost och en halv portion (2 kapslar) vid sänggående. För bästa resultat, använd produkten i 6-8 veckor och gör sedan ett uppehåll på 4 veckor. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.