Citrulline Malate, 240 g

219 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Citrulline Malate, ett kosttillskott från Delta Nutrition, är en väldigt populär ingrediens i PWO-produkter. Citrullin är en icke essentiell aminosyra som kan användas som den är eller tillsammans med arginin. Använd en skopa innan träningen.   

  • Rent citrullin 

  • Används före träning 

  • Populär ingrediens i PWO:er 

  • 80 serveringar per burk 

Citrulline Malate från Delta nutrition är en icke essentiell aminosyra som är mycket vanligt förekommande i pre workout-produkter. I en PWO så är mängden redan bestämd men med rent citrullin får du större kontroll över doseringen. Citrullin bör användas i anslutning till träning. Blanda en skopa i en shaker eller med vatten. Kombinera gärna med Caffeine från Delta. 

I kroppen ingår citrullin i arginin- kväveoxidcykeln. Detta är en process som pågår i blodkärlsväggarna där arginin och citrullin används som substrat för att tillverka kväveoxid (NO). Blodkärlen gör detta för att NO har en avslappnande effekt på kärlen som då ökar i diameter och kan släppa igenom mer blod.  

Varje skopa från Citrulline Malate ger 3 000 mg citrullin vilket för de flesta är en tillräcklig dosering. Notera att citrullin har en syrlig smak. Du kan dölja denna genom att blanda med exempelvis juice eller en annan produkt som redan är syrlig.  

Antal doser per förpackning: 80 st. 

Rekommenderad daglig dos: Tag en skopa (ca 3 g) innan träning. Blanda i shaker eller ett glas vatten. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.