EAA+ Amino, 400 g

309 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

EAA+ Amino, ett kosttillskott från Delta Nutrition, är ett hög-koncentrerat tillskott med essentiella aminosyror förstärkt med betain och glutamin. Kommer i flera goda smaker och passar perfekt att användas efter träningen.

  • Essentiella aminosyror i fri form
  • Med betain och glutamin
  • Flera goda smaker
  • 33 serveringar per burk

EAA+ Amino innehåller essentiella aminosyror i fri form. Att de är essentiella innebär att de livsnödvändiga i bemärkelsen att kroppen själv saknar förmågan att syntetisera dem. Att de är i fri form innebär att varje enskild aminosyra tillsatts separat till skillnad från proteinpulver där de förekommer i intakta kedjor. Detta betyder i sin tur att aminosyrorna inte behöver spjälkas och brytas ned innan de tas upp i tunntarmen.

 

I kroppen används aminosyror till alla processer som inkluderar protein. Ungefär hälften av alla aminosyror är essentiella och måste intas via maten. Ett kosttillskott medför en mycket större kontroll över hur mycket av varje enskild aminosyra man får i sig.

 

BCAA ingår i familjen essentiella aminosyror och i EAA+ Amino finner du totalt 4 000 mg BCAA. EAA+ Amino bör intas i samband med träning, med fördel efter men kan även drickas före och efter. För dig som önskar går det även bra att använda som komplement till dina måltider.

 

Antal doser per förpackning: 33 st.

 

Rekommenderad daglig dos: 1 skopa (12 g pulver) blandas med 2,5 – 3,5 dl vatten. Drick direkt före och direkt efter fysisk aktivitet. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.