L-Arginine, 90 caps

189 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Arginine från Delta Nutrition, är ett kosttillskott med arginin HCL i kapselform. Genom att använda kapslar så slipper du smaken som arginin har. Arginin är en måste-ingrediens i en PWO och är nu en given ingrediens i produkter i produktkategorin prestationshöjare.    

  • Rent arginin HCL 
  • I form av kapslar 
  • 2 250 mg arginin HCL per servering 
  • 30 serveringar per burk 


Arginine från Delta Nutrition kommer både i pulver- och kapselform. Med kapslar så får du fördelen att slippa smaken på arginin som många kan uppleva som oangenäm. Det är inte heller någon risk för spill och kladd med kapslar och de kan lätt sköljas ner med ett glas vatten eller varför inte Citrulline eller Caffeine från Delta Nutrition?  

Arginin är en icke essentiell aminosyra som återfinns i flera olika typer av mat. När arginin intas via mat så är den nästan alltid inbunden i protein med de andra aminosyrorna och måste först spjälkas fri för att kunna tas upp i tunntarmen. Men rent Arginin HCL behövs inte denna spjälkning. 

Arginin är idag en mycket populär ingrediens i PWO. Arginin har nästan blivit en måste-ingrediens sedan den första pre workout-produkten lanserades. Med en färdigblandad PWO så är du helt låst till den mängd arginin som finns i produkten. Med Arginine från Delta kan du själv reglera dosen på ett exakt sätt. 

Tag tre kapslar Arginine från Delta Nutrition innan träning.  

Antal doser per förpackning: 30 st.

Rekommenderad daglig dos: Tag 3 kapslar före fysisk aktivitet. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.