Multivitamin, 90 caps

109 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Multivitamin från Delta innehåller några av de viktigaste mineralerna och vitaminerna. Kroppen behöver inte bara fett, kolhydrater och protein utan den är även i dagligt behov av vitaminer, mineraler och spårämnen. Med Multivitamin får du 150 % av det dagliga behovet av hela 19 vitaminer och mineraler.

  • Med hela 19 vitaminer och mineraler
  • En kapsel om dagen räcker
  • 150 % av DRI för samtliga vitaminer och mineraler
  • En förpackning räcker i 90 dagar

Kroppen är ett fantastiskt maskineri men i likhet med maskiner så behöver den underhållas och även rätt näring. Utöver fett, kolhydrater och protein så behöver kroppen ett mycket stort antal vitaminer, mineraler och spårämnen som alla är involverade i ett totalt sett mycket stort antal olika kroppsliga funktioner.

 

Med Multivitamin från delta så får du inte mindre än 19 vitaminer och mineraler i en noggrant sammansatt formula. Varje enskild vitamin och mineral i denna produkt är tillsatt i en dos som motsvarar 150 % av ditt dagliga behov.

 

Många vitaminer och mineraler tas bäst upp när det finns fett och även andra makronutrienter närvarande så tag alltid din dagliga kapsel tillsammans med en måltid. En kapsel Multivitamin om dagen är din försäkring att du alltid har ett gott intag av både vitaminer och

mineraler.

 

Antal doser per förpackning: 90 st.

 

Rekommenderad daglig dos: Tag 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.