Omega-3, 90 caps

164 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Kroppen är i ett konstant behov av många viktiga näringsämnen och hit hör bland annat de essentiella fettsyrorna EPA och DHA. Med Omega-3 från Delta Nutrition så får du inte mindre än 2 910 mg EPA + DHA per servering. Denna fiskolja är ett koncentrat på 70 % vilket är ca dubbelt så mycket mot marknadsstandard.

  • 70 % Omega-3
  • EPA bidrar till hjärnans normala funktion
  • EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion
  • Med vitamin E

Delta Nutritions Omega-3 är en högkvalitativ källa till nyttiga fettsyror, innehåller naturligt fiskoljekoncentrat i lättdoserad kapselform. Omega-3 är samlingsnamnet för en särskild typ av långkedjade fleromättade fettsyror som bl.a. återfinns i fet fisk. De Omega-3-fettsyror som är viktigast och har flest hälsomässiga fördelar är EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra).

Omega-3-fettsyror är livsnödvändiga i bemärkelsen att de måste tillföras via kosten då kroppen saknar förmågan att själv kunna tillverka dem. De rikaste naturliga källorna är fet fisk från kalla vatten men EPA och DHA återfinns även i krill. För dig som äter lite till ingen fisk är ett tillskott väl värt att begrunda.

EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. DHA bidrar till att bibehålla en normal syn och hjärnfunktion hos vuxna. Dessa effekter uppnås vid ett dagligt intag på 250 mg EPA + DHA respektive 250 mg DHA dagligen.

 

Antal doser per förpackning: 30 st.

 

Rekommenderad daglig dos: Tag 3 kapslar dagligen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.