Supreme Casein 100, 900 g

299 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Delta Nutrition har tagit fram ett krämigt och gott kasein som innehåller både kalciumkaseinat och mjölkproteinkoncentrat. Supreme Casein 100 har en hög proteinhalt kombinerat med matspjälkningsenzymer. Detta protein används med fördel på kvällen som den sista måltiden för dagen.

  • 24 g kvalitativt protein per servering
  • Med kalciumkaseinat och mjölkproteinkoncentrat
  • Perfekt som kvällsprotein
  • Berikat med matsmältningsenzymer

Protein bidrar till att båda öka och bevara muskelmassan och är därför en grundsten i kosten för alla som tränar. Det finns många olika former av protein som har olika användningsområden, Supreme Casein 100 är ett kasein som du med fördel använder på kvällen.

 

Supreme Casein 100 från Delta Nutrition kombinerar två högkvalitativa former av protein, kalciumkaseinat och mjölkproteinkoncentrat. Mjölkprotein från ko har en naturlig fördelning av ungefär 20 % vassle och 80 % kasein. Det innebär att du i denna produkt även får med lite vassle som komplement till kaseinet.

 

Där vassle bäst används direkt efter träning eller som ett mellanmål så passar Supreme Casein 100 bäst som den sista måltiden på dagen innan läggdags. Smaken är ljuvlig och den klassiska kaseinkonsistensen ger många en perfekt mättnadskänsla som även gör att Casein Supreme 100 lämpar sig väl som mellanmål om det är långt till nästa måltid.

 

Antal doser per förpackning / Mängd användning: Blanda 1 skopa (30 g) med 3 dl vatten i en shaker och drick en servering om dagen. Tag med fördel en servering på kvällen. En förpackning innehåller 30 serveringar.