Supreme Creatine, 300 g

269 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Kreatin är idag ett av världens mest undersökta och även ett av de mest långlivade och populära kosttillskotten. Idag vet vi att kreatin ökar den fysiska prestationen i samband med högintensiv träning och det är ett givet tillskott för oräkneliga atleter. Supreme Creatine är ett rent kreatinmonohydrat helt befriat från tillsatser.

  • 100 % rent mikroniserat kreatinmonohydrat
  • Helt befriat från andra tillsatser som arom och sötningsmedel
  • Kreatin ökar den fysiska prestationen i samband med högintensiv träning
  • 80 dagars förbrukning per förpackning

Kreatin är ett av de mest långvariga kosttillskotten på marknaden. Sedan det introducerades så har dess popularitet endast ökat och dag så finns det ett stort utbud av kreatin att välja mellan. För många är Supreme Creatine från Delta ett givet val då Delta här har undvikit alla konstigheter. Detta är ett 100 % rent mikroniserat kreatinmonohydrat och är således helt befriat från andra ingredienser.

 

Kroppen tillverkar själv kreatin och små mängder kan återfinnas i maten vi äter och då enbart i kött. Kreatin är värmekänsligt så den lilla mängd som finns i maten förstörs ofta vid tillagning. Ett tillskott tillför därför alltid mycket mer än vad man kan erhålla med mat.

 

Sett till kategorin kosttillskott så är idag kreatin ett av de absolut mest undersökta ämnena. Forskningen har bortom alla tvivel bevisat att kreatin ökar den fysiska prestationen i samband med högintensiv träning, något som även backas upp av oräkneliga användare.

 

Antal doser per förpackning: 80 st.

 

Rekommenderad daglig dos: Blanda 1 skopa (5 g) med 3 dl vatten. Tag 1 skopa dagligen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.