I lager.

Supreme PWO.3, 300 g

259 kr


Supreme PWO - Den nya generationens PWO från Delta Nutrition. Högeffektiv prestationshöjare med bland annat koffein, beta-alanin och betain.

  • Ger explosiv pump och sylvasst fokus.
  • Förbättrar styrka och uthållighet.
  • Fri från socker och aspartam.

Tillhör du den grupp människor som inte nöjer sig med annat än det bästa? I synnerhet när det kommer till gymmet och allt som hör till. Då är Delta Nutritions Supreme PWO något för dig!

Supreme PWO har utvecklats i samrådan med erfarna atleter för att ge allt som behövs för ett bra pass. Bland de aktiva ingredienserna finns bland annat betain och kreatinpyruvat, som tillsammans ger en kraftfull pump och styrka.

Det höga koffeininnehållet ger ett sylvasst fokus och 3,2 g beta-alanin per portion förhindrar ansamling av mjölksyra.

Supreme PWO förbättrar din prestationsförmåga ur alla tänkbara vinklar. Till detta tillkommer dessutom en fantastisk smak av vattenmelon.

Doseringsanvisning: Blanda en skopa (ca. 19 g) med 3-4 dl vatten. Intag 1 portion 20 minuter innan träning.

Information:  Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.