I lager.

Vitamin-B Complex

199 kr

B-vitaminer fyller många viktiga roller i kroppen. Om du vill försäkra dig om ett högt dagligt intag av ett komplex med B-vitaminer så rekommenderas Vitamin B-Complex från Delta Nutrition. Detta tillskott ger höga mängder av samtliga B-vitaminer tillsammans med kolin.

  • Fullt spektrum B-vitaminer
  • Hög dosering
  • Även med PABA och inositol 
  • En kapsel om dagen

Varje dag är kroppen beroende av energigivarna fett, kolhydrater och protein men samtidigt använder kroppen ett stort antal mineraler och vitaminer. Av vitaminerna så är det gruppen som kallas för B-vitaminer den största. Om du vill säkerställa att du får i dig tillräckliga mängder av dessa så rekommenderas Vitamin B-Complex från Delta Nutrition. 

Vitamin B-Complex innehåller hela spektrumet med B-vitaminer och i väl tilltagna doseringar. Den höga doseringen innebär att du kan vara 100 % säker på att kroppen med råge får sitt dagliga behov tillgodosett. Utöver ett fullspektrum B-vitaminer finns här även PABA, inositol och kolin. 


Endast en kapsel behövs varje dag och många föredrar att ta denna kapsel i samband med måltid. Samtliga B-vitaminer är vattenlösliga så tänk på att ta dessa kapslar med ett stort glas vatten. 

Rekommenderad dosering: Tag 1 kapsel om dagen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.


Ingredienser: Stabiliseringsmedel (mikrokristallin cellulosa), DL-kolinbitartrat, pyridoxinhydroklorid, tiaminmononitrat, D-kalciumpantotenat, riboflavin, nikotinamid, paraaminobensoesyra (PABA), inositol, L-tyrosin, emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), natriumjodid, pteroylmonoglutaminsyra, metylkobalamin, D-biotin, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa (E464)).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.