Vitamin C, 120 caps

139 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Vitamin C tillhör gruppen vattenlösliga vitaminer och detta vitamin är livsnödvändigt. Kroppen kan själv inte tillverka vitamin C utan vi måste få i oss detta vitamin via kosten. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning, skyddar celler mot oxidativ stress, bidrar till ett normalt fungerande immunförsvar och mer.

  • Hela 1 000 mg vitamin C per dos
  • Vitamin C kombinerat med acerola-pulver och nyponpulver
  • Vitamin C bidrar till immunförsvarets normala funktion
  • 60 dagars förbrukning

Vitamin C är ett välkänt vitamin. Upptäckt under tidigt 1900-tal och sedan dess har forskningen aldrig slutat. Vitamin C tillhör de vattenlösliga vitaminerna vilket innebär att kroppen kan ta upp detta vitamin utan att det finns fett närvarande. Då vitamin C är i konstant omsättning i kroppen så behövs en daglig tillförsel. Kroppen kan nämligen inte själv tillverka detta vitamin.

 

Vitamin C är idag kopplat till en mycket lång lista hälsoeffekter. Hit hör att vitamin C är nödvändigt för en normal bildning av kollagen ibland annat huden och skelettet. Vitamin C skyddar celler mot oxidativ stress och bidrar till ett normalt fungerande immunförsvar. Detta vitamin minskar även trötthet och utmattning och behövs för en normalt fungerande ämnesomsättning.

 

Vitamin C från Delta är ett avancerat tillskott som inte bara innehåller vitamin C utan även nyponpulver och acerola-pulver. Varje dosering på 2 kapslar ger hela 1 250 % av det dagliga behovet av vitamin C.

 

Antal doser per förpackning: 60 st.

 

Rekommenderad daglig dos: Tag 2 kapslar dagligen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.