Vitamin D3, 100 caps

189 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Vitamin D är ett livsnödvändigt vitamin. Det kan bildas i huden när den exponeras för solljus men då vi i norden har relativt få soltimmar väljer idag många att använda ett tillskott för att försäkra ett tillräckligt dagligt intag. Vitamin D3 från Delta innehåller kolekalciferol, en biologiskt aktiv form av vitamin D.

  • Med 50 µg vitamin D3 per kapsel
  • Vitamin D bidrar till ett normalt immunförsvar
  • Vitamin D bidrar till normal muskelfunktion
  • 90 dagars förbrukning per förpackning

Vitamin D är ett unikt vitamin. Det återfinns i viss mat så som mjölkprodukter där producenterna tillsätter vitaminet men även i fisk. En av de främsta källorna är solen. När huden exponeras för UV-strålning så kan kroppen omvandla kolesterol i huden till vitamin D3. Dessvärre så är antalet soltimmar här på nordligare breddgrader relativt få och vi har ofta en begränsad exponering av solljus. Därför är det idag mycket vanligt att använda vitamin D i form av Kosttillskott.

 

Detta kosttillskott från Delta Nutrition ger dig hela 50 µg vitamin D3. Vitaminet fyller många viktiga funktioner i kroppen. Vitamin D bidrar till ett normalt fungerande immunförsvar. Du behöver även D-vitamin för att kunna ta upp och använda både fosfor och kalcium på ett normalt sätt. Dessutom ser vitamin D till att kalciumnivåerna i blodet är normala.  Vitamin D behövs även för att musklerna ska fungera normalt.

 

Det är helt enkelt ett vitamin som bidrar till många viktiga kroppsfunktioner. Använd dig av detta kosttillskott från Delta Nutrition för att ge dig själv en hög dos D-vitamin på ett smidigt sätt. Perfekt att använda inte bara under vintern utan året runt.

 

Antal doser per förpackning: 90 st.

 

Rekommenderad daglig dos: Tag 1 kapsel dagligen. Tas med fördel i samband med måltid. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.