Vitamin D3 + K2, 90 caps

179 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

D-vitamin är ett vitamin som din kropp kan producera på egen hand om din hud träffas av solens ultravioletta strålar. Om du av någon anledning inte får tillräckligt med solsken, kanske för att du ofta befinner dig inomhus eller för att solen går ned snabbt, är detta ett utmärkt kosttillskott att ta. Några av fördelarna med vitamin D3 och vitamin K2 är:

  • D-vitamin och K-vitamin hjälper skelettet
  • Vitamin K bidrar till normal blodkoagulation
  • Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion

Bra för dina ben

Både D-vitamin och K-vitamin spelar en viktig roll när det kommer till ditt skelett. Vitamin K bidrar till att bibehålla normal benstomme, något som även gäller vitamin-D. Faktum är att D-vitamin påverkar kroppens förmåga att ta upp och nyttja fosfor och kalcium, vilket har en direkt inverkan på skelett och även andra delar. D-vitamin ser även till att dina tänder förblir normala. Om du har för lite D-vitamin i kroppen riskerar du att drabbas av benskörhet. Det innebär att ditt skelett blir svagare och det blir lättare att bryta ben.

Kroppens produktion av D-vitamin

När solens strålar träffar din hud kan kroppen bilda vitamin D på egen hand. Detta förutsätter flera saker, bland annat att solen lyser, att solstrålarna kan träffa din hud och att din kropp faktiskt kan producera tillräckligt med D-vitamin. Under vintern lyser solen bara under en kort period, oftast när du befinner dig inomhus. Dessutom blir det svårare för kroppen att producera D-vitamin effektivt ju äldre du blir. Med hjälp av Vitamin D3 + K2 från Delta Nutrition kan du enkelt säkerställa att din kropp har mer än tillräckligt av dessa viktiga vitaminer.

Produktinformation: Vitamin D3 + K2, 60 caps, är ett kosttillskott från svenska Delta Nutrition.

 Dosering: Rekommenderad daglig dos: en kapsel. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Portioner per förpackning: En burk innehåller 60 kapslar.