My Salwèn


4-barnsmamma, som till vardags arbetar som sköterska, patient/operationskoordinator. Föreläser på uppdrag om rollen som förälder till barn/ungdomar med NPF-diagnoser.
 Stor del av min fritid har gjort och utgör mycket tid på gym, som instruktör, träningscoach. 
Styrkecirklar, Hiit-pass, Spinning och löpning ligger i främsta ledet Till detta också, den så viktiga kosten.
 Som PT och instruktör är jag tuff och krävande. Vägen till målet kan se olika ut och där kommer jag in i bilden. Att se just DIG, följa dina framgångar, vad du behöver just där och då. Att inspirera, coacha, stötta, ” bära framåt” när kraft och vilja kan svikta.
 Motto:
  "When youre in for training, you will never go back to the past!"

           

 Patrik Jönsson

3 barns far som jobbar som grävmaskinist och som efter en tid stillasittande som fattade tycke för träning och kost. Började träna  gruppträning på gym som ledde mig rakt in till gymmet där jag träffade Camilla. Hon presenterade bootcampen och jag blev helt tagen av den träningsformen. Efter ha blivit inspirerade och ser vilken skillnad på kroppen bootcamp träningen ger har jag nu utbildat mig som gruppträningsinstruktör. Bästa valet jag gjort på länge! Tycker det är riktigt kul och inspirerande att se människors förändring och bli starkare. Som instruktör är jag hård men ser till varje individs bästa. 

Motto: "Om det inte utmanar dig kommer det inte förändra dig."