I lager.

4 Weeks Challenge Online

1 500 kr


Få fantastiska resultat på bara 4 veckor med Wahlkvist.se unika tränings koncept.

4 week Challenge är för dig som vill ha synliga resultat snabbt. Du väljer vart du vill träna ifrån, hemifrån eller på gymmet.

Du får garanterade resultat på endast 28 dagar.


Upplägg:

  • Start: Varje måndag    
  • Längd: 4 veckor
  • Pris: 1500 kr                                                                                                                                                                                 

(BEGRÄNSAT MED PLATSER. ENDAST 10 ST PLATSER PER UPPSTART) 


Sista anmälningsdagen: 

Torsdagen innan uppstart


KOSTSCHEMA FÖR 4 VECKOR

Du får ett kostschema som inkluderar exakt vad du ska äta varje dag under 4 veckor. Finns även att välja vegetarisk.

TRÄNINGSSCHEMA

Du får ett träningsschema som innehåller alla dina träningspass med tydliga instruktioner under 4 veckor.

Uppföljning varje vecka.

Varje vecka görs en avstämning där DU rapporterar in hur veckan har gått, hur den känts rent fysiskt, mentalt, hur styrkan, vikten förändrats (utifrån ditt mål) och dessutom har du full support via mail och telefon hela veckorna.

Vilket betyder att vi besvarar alla dina frågor, kommer med tips och lösningar om vardagen strular ihop sig och du har svårt att klämma in de planerade passen. Du skickar även bild bilder varannan vecka. 

Dippar motivationen så finns vi där med uppmuntrande ord och pushar dig till att fortsätta framåt. Har du aldrig provat distans träning tidigare så bör du för att verkligen se vad en Personlig tränare kan uträtta.

Upplägget är lätt att följa och inga krångligheter. Upplägget passar alla.


TRÄNINGSSCHEMA

Du får ett träningsschema som innehåller alla dina träningspass och övningar.


UPPFÖLJNING VARJE VECKA

Varje vecka görs en avstämning där DU rapporterar till mig hur veckan har gått, hur den känts rent fysiskt, mentalt, hur styrkan, vikten förändrats (utifrån ditt mål) och dessutom har du full support via mail och telefon hela veckorna.

Vilket betyder att jag besvarar alla dina frågor, kommer med tips och lösningar om vardagen strular ihop sig och du har svårt att klämma in de planerade passen. Du skickar även bild bilder varje vecka.

Dippar motivationen så finns jag där med uppmuntrande ord och pushar dig till att fortsätta framåt. Har du aldrig provat online träning tidigare så bör du för att verkligen se vad en onlinecoach kan uträtta.


ALLTING GÅR OM MAN VILL

Som din Online coach finns vi alltid tillgänglig på telefon eller via mail oavsett vart i världen du befinner dig. Låt oss förverkliga dina drömmar med professionell träning och rådgivning av högsta kvalité. Över 20 års erfarenhet! 


ÖVRIGT

Som deltagare i programmet kan du, köpa till fettmätning för endast 399 kr. (Ord.pris 599 kr) Du som deltagare har du ett individuellt ansvar att vara tydlig med att rapportera om hur gymträning, konditionsträning och kostschemat fungerar. Detta för att din coach på bästa tänkbara sätt ska kunna hjälpa dig att nå ditt mål. Har du frågor om programmet eller vill veta mer, kontakta oss gärna! 

Du kan dra av PT-Online träning på ditt friskvårdsbidrag från jobbet.


BETALNINGSVILLKOR

  • Din anmälan är bindande och har en giltighet på 1 år.
  • Återbetalning sker EJ men du har möjlighet att nytta dina pengar på annat sätt hos Wahlkvist.se inom ett 1 år.
  • Betalning sker via Kortbetalning, faktura eller Swish på hemsidan.
  • Anmälan till programmet är inte komplett förrän anmälningsavgiften är betald anmälningsavgiften kan inte delas upp och betalas inte tillbaka vid eventuella avhopp.
  • Betalning skall vara oss tillhanda innan uppstart. Fritidsaktiviteter som utförs på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod, är ej berättigade till någon ångerrätt och genererar ingen återbetalning av deltagaravgiften.
  • Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler – Vi informerar härmed att ångerrätten inte gäller! Säljaren informerar dig härmed om att ångerrätten inte gäller ditt köp. 
  • Fritidsaktiviteter som utförs på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod, är ej berättigade till någon ångerrätt och genererar ingen återbetalning av deltagaravgiften.