I lager.

Personligträning

800 kr


Med en personlig tränare får du hjälp med alltifrån kostrådgivning till ett individuellt anpassat träningsprogram. En personlig tränare är med dig under hela träningspasset för att se till att du har rätt teknik och rörelse, och peppa dig för att du ska få en sån effektiv träning som möjligt.

Inledningsvis jobbar vi personligatränare alltid med en behovsanalys dvs. Frågar om din tränings- bakgrund, eventuella skador, sjukdomar, syfte och målsättning med träningen m.m.

Baserat på den informationen du givit kommer vi att utforma ett personligt träningsprogram och upplägg för dig.

Vi håller också reda på dina framsteg, genom att detaljerat dokumentera varje träningstillfälle som t.ex. Belastning, repetitioner, sträcka och tid.

Du bestämmer själv hur många gånger du vill ha en personlig tränare. Har du aldrig provat tidigare så bör du, för att verkligen inse vad en Personlig tränare kan uträtta för just dig. Vissa vill ha kontinuitet och träffa sin Personliga tränare varje vecka året runt. Andra köper personlig träning under en begränsad period, för att sedan träna vidare på egen hand. Efter ett tag kanske det är dags igen för den vitamininjektion som en personlig träning kan ge dig.

Kontakta oss så ska vi förverkliga dina drömmar med professionell träning och rådgivning av högsta kvalité!